Trading navigator methode

Trading navigator methode

trading navigator methode.

Lees hier alles over de Trading Navigator methode van Harm van Wijk.

Veel mensen zullen er wel ooit van gehoord hebben. Handelen in aandelen, en dan hoor je natuurlijk ook de verhalen dat er veel geld mee te verdienen is, maar ook hoor je vaak dat er veel verlies mee wordt geleden. De gewone man of vrouw doet daarom weinig of niks met aandelen. Sommige mensen kopen een veilig pakket AEX aandelen en als ze met pensioen gaan verkopen ze deze met een kleine winst. De echte handelaren hebben een methode. Met zo’n methode wordt het risico om verlies te leiden op aandelen en opties kleiner en de kans op winst groter. Dit zorgt ervoor dat je op lange termijn winst kan maken. Harm van Wijk is iemand die hiervoor een methode heeft en heeft besloten om deze te delen met iedereen die bereid is om tijd en energie er in te steken om te leren handelen in aandelen en opties. Deze cursus noemt Harm van Wijk De Trading Navigator Methode. Veel mensen zullen dit als oplichting beschouwen, maar Harm van Wijk beweert dat iedereen winst kan maken met de Trading Navigator Methode. Met een rendement dat kan oplopen tot 20,6% per jaar met slechts 5 – 10 minuten per dag werken.

1. Wie is Harm van Wijk

1.1 Harm van Wijk

Harm van Wijk is een van de succesvolste beleggers van Nederland. Als je kijkt naar de website van Harm van Wijk kun je zien dat hij ook een KVK- en BTW-nummer heeft dit zorgt er natuurlijk al voor dat hij wat betrouwbaarder overkomt dan alle andere cursussen die je goud geld beloven. Daarnaast is Harm van Wijk ook zeer transparant met zijn andere gegevens. Zo kun je ook zonder al te veel moeite zijn adres, telefoonnummer en emailadres vinden. Als je gebruik maakt van de contactgegevens krijg je te maken met servicemedewerkers. Deze helpen je met vragen, staan open voor feedback of als je problemen hebt zijn ze er om je te helpen. Hieraan kun je merken dat je ook echt te maken hebt met een echt bedrijf en niet zomaar iemand die een KVK-nummer heeft aangevraagd en een cursusje in elkaar heeft gezet om vooral zelf heel snel rijk te worden.

1.2 Harm van Wijk in de media

Harm van Wijk wordt daarnaast ook regelmatig uitgenodigd door grote mediabedrijven zo is hij uitgenodigd voor de volgende programma’s

 • Radio 1
 • Radio 2
 • Rondom10
 • Eenvandaag
 • FinanceTelevision

1.3 Samenwerking met grote bedrijven

Maar alleen op TV of op de Radio komen zegt natuurlijk niet alles. Maar Harm van Wijk werkt ook samen met grote banken zoals

 • ING
 • SNS
 • Binck
 • Alex
 • Citi
 • Lynx
Trading navigator methode sns bank

1.4 Harm van Wijk als Schrijver

Veel websites en kranten schenken ook graag aandacht aan beleggen in aandelen en opties. Harm van Wijk schrijft voor diverse platforms waardevolle artikelen over het handelen in aandelen en opties. Zo schrijft van Wijk voor de grootste krant van Nederland de Telegraaf en voor Beursplaza en Beurs.nl. boeken Ook heeft harm van wijk een boek vertaald. Het boek dat Harm heeft vertaalt heet the art of money getting en is oorspronkelijk van P.T. Barnum. In het Nederlands heet het boek de kunst van het verkrijgen van geld. het boek kan je hier bestellen ook heeft Harm van Wijk een 10 stappenplan bedacht. Ook dit heeft hij in een boek geschreven. Als je dit boek koopt krijg je uiteraard het fysieke boek. je krijgt echter ook een e-book zodat je direct kan beginnen. En daarnaast krijg je ook een training om maximaal resultaat te behalen. in het boek leer je:

 • hoe je rendement maakt door eenvoudige software
 • een eenvoudige manier die je duizenden euro’s zal besparen
 • hoe je met enkele minuten per week je portefeuilles beheert.

Het door harm ontwikkelde systeem is een uitstekend hulpmiddel om een bovengemiddeld rendement te behalen.

Hier kan je nog meer lezen over Harm van Wijk

2. Trading Navigator Methode

De Trading Navigator Methode is de methode van Harm van Wijk. In deze methode legt hij uit hoe je in combinatie met zijn software geld kunt verdienen met aandelen en opties.

2.1 Hoelang duurt de Trading Navigator methode

De Trading Navigator Methode duurt 6 weken.

Je bepaalt zelf hoe lang je over de cursus doet, echter heeft Harm van Wijk een indeling gemaakt van 6 weken om het uit te voeren.

Je kan er ook voor kiezen om in 4 dagen door alle stof heen te lopen. Of het rustig op je gemak door te lopen. Er is ook geen tijdsdruk want je hebt levenslang toegang. 7 dagen per week 24 uur per dag. En je kan de lessen op je smartphone, tablet of pc bekijken.

2.2 Wat kun je verwachten van de Trading Navigator Methode

Het grootste gedeelte van de Trading Navigator Methode draait om de software. Deze software is een indicator. En deze indicator geeft je koop en verkoop signalen/

De methode lijkt een combinatie te zijn van het voortschrijdende gemiddelde, de zal de trend bepalen. Zolang de dagindicatie hieronder blijft is de trend nog dalend.

Zodra deze er bovenkomt wordt er een koopsignaal afgegeven. Als het aandeel weer beneden het voortschrijdende gemiddelde komt wordt er een verkoopsignaal afgeven.

Hoe langer het aandeel boven het voortschrijdende gemiddelde blijft, hoe meer winst je zal maken. In sommige gevallen zal het aandeel maar kort boven het voortschrijdende gemiddelde blijven en ook zal er af en toe een aandeel zijn dat verlies maakt. de verliezen die worden gemaakt worden door stoplossen en andere strategieën tot een minimum beperkt.

De Trading Navigator methode is niet gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar snel geld, dit is geen daytrading methode of iets dergelijks.

2.3 Voor wie is de trading navigator methode geschikt

De Trading Navigator methode is geschikt voor geduldige mensen met een startkapitaal.

De Trading Navigator Methode is een manier om met geld, geld te maken. Je moet uiteraard een startbedrag hebben als je met aandelen begint. En als je bijvoorbeeld, slechts €100 inleg hebt kan je rendement nog zo groot zijn. Het zal niet snel gaan.

Daarnaast moet je sowieso altijd geduld hebben. Denk niet in weken, denk liever in maanden en beter nog in jaren.

mensen zonder startkapitaal?

maak gebruik van het 8e wereld wonder van einstein.

Einstein heeft het over samengestelde rente. En ik wil hier nog aan toevoegen je eigen kapitaal.

De methode heeft vorig jaar een rendement van 20,6% behaalt. Als dit elk kwartaal bij je startkapitaal komt. En je kan elke maand €50,- investeren in het beleggen van aandelen dan kan het heel hard gaan.

Het 1e kwartaal verdien je misschien €20 als je met €100 begint.

het 2e kwartaal begin je dan met €120 en €150 = €270,-

hier haal je dan al een rendement over van €54

het 3e kwartaal van het jaar zal je dan starten met €270+€150 extra kapitaal + €54 rendement.

je begint dan ruim €470. Als je hier ook weer 20% rendement over behaalt levert dat €94 op.

het 4e kwartaal begin je dan al met ruim €700.

2.4 Heeft de Trading Navigator methode een garantie?

Voor de cursus heb je een garantie van 30 dagen. Dit is ruim 2 weken langer dan wettelijk verplicht is.

Heeft de garantie nut? Ja en Nee. Je kan binnen de 30 dagen zien of het voor jou toegevoegde waarde heeft en of je inderdaad echt alles krijgt wat er wordt beloofd. Dus je kan wel zien of het betrouwbaar is of niet.

Echter zul je nog geen resultaten hebben binnen 30 dagen. In dit op zicht heb je dus eigenlijk niets aan de garantie, omdat het handelen met aandelen echt een lange termijn project is van maanden tot een jaar.

2.5 Bonussen bij de Methode

handleiding geld verdienen met aandelen Een handleiding in de vorm van een E-boek. Dit boek geeft je een goede basis om te handelen met aandelen en is een perfecte aanvulling op de Trading Navigator Methode 1.

Handleiding Geld vedienen met opties Een e-book die je leert hoe je geldd kan verdienen met opties. Een hele goede aanvulling op de Trading Navigator Methode 2.

Speeders, sprinters en Turbo’s Als je jezelf nog verder wil verdiepen in de financiele markt en hoe jij hier je slag uit kunt slaan. Met deze hefboomproducten kun jij profiteren van koersstijgingen en koersdalingen.

2 jaar VIP-toegang tot De Slimste Belegger.

2 jaar alerts via Telegram
Telegram is een app die je kunt vergelijken met WhatsApp. Via deze app geeft Harm van Wijk je koopsignalen of advies over een aandeel die je in de gaten moet houden.

Levenslang toegang tot de TN-community. Bij de cursus krijg je ook toegang tot de Trading Navigator Community. Persoonlijk vind ik dit altijd erg fijn. Mijn ‘normale vrienden’ zijn helemaal niet bezig met handelen in aandelen en opties. Ik hoorde ze alleen toen de AEX in zakte tijdens de Corona Crisis dat het een goed moment is om aandelen te kopen.

3. Trading Navigator ervaringen

Wat zeggen klanten van de Trading Navigator methode en wat is mijn ervaring met de Trading Navigator methode.

3.1 Mijn ervaring

De lessen van de trading navigator methode zijn heel fijn. Alles wordt er heel duidelijk uitgelegd. Zelf wist ik nog helemaal niks over handelen in aandelen, maar door deze cursus ben je goed op de hoogte.

Daarnaast is de Trading Navigator methode is daarnaast ook heel slim gebouwd. Voor het handelen wordt gebruik gemaakt van groene en rode lijnen. Hierdoor is het super eenvoudig om te zien welke acties je moet ondernemen. Dit bespaart je kostbare tijd en voorkomt dat je door kleine concentratie foutjes geld verliest.

3.2 Ervaringen van anderen

Er zijn diverse positieve reacties, natuurlijk vraagt Harm van Wijk hierom als mensen tevreden zijn dus dat zou het beeld enigszins kunnen vertekenen.

Daarnaast zijn er ook een aantal negatieve reacties. Van mensen die meteen een aardig verlies lijden.

Dit is echter niet iets waar je gek van moet opkijken dit wordt ook in de Trading Navigator Methode genoemd. Er kunnen ingecalculeerd verliezen voorkomen. Hiervoor waarschuwt Harm van Wijk je ook dat het geen methode is om binnen een paar maanden helemaal binnen te lopen en met je reet op de bahamas te gaan liggen. Het is alleen een methode om een leuk rendement te behalen.

3.3 de prijs

Harm van Wijk biedt de Trading Navigator Methode aan voor een prijs van €997,-. 

Of jij dit de prijs waard vind moet je zelf bepalen.

Er zijn echter ook andere producten waardoor jij kennis kan maken met Harm van Wijk. bijvoorbeeld het naar Nederlands vertaalde boek De kunst van het verkijgen van Geld.Voor dit boek betaal je alleen de verzendkosten.

Harm van Wijk biedt daarnaast ook een gratis e-book aan. Hierna krijg je nog een aanbieding waarop je een aanbod krijgt met een boek, e-book, audiobook en online training voor het in 10 stappen succesvol beleggen.

ook zit er opnames bij van interviews met experts over hoe je succesvol kan beleggen.

Gratis Webinair

Harm van Wijk biedt ook een gratis webinair aan. Hierin kun je kennis met hem maken, kun je ervaren dat deze man echt kennis van zaken heeft en hem vragen stellen.

Ik raad je aan om met bovenstaande producten te beginnen. Hierdoor kun je voor een relatief laag bedrag kennis maken met beleggen. Je kan altijd nog later besluiten om de Trading Navigator Methode te kopen.

€100 euro cashback

Op de Trading Navigator Methode hebben wij van Revival Marketing nu een mooie actie. Als jij via onze link de Trading Navigator Methode besteld krijg je een cashback van 100 euro.

Je moet dan wel even deze 4 eenvoudige stappen doorlopen.
stap 1

Wis je cookies. Dit kun je simpel doen door Ctrl+Shift+delete tegelijk in te klikken. Vervolgens opent het menu van je browser. Hier vink je simpel ”cookies wissen” aan en je klikt op gegevens wissen. Hierdoor staan er geen gegevens van eerdere websites op jouw computer bij aanschaf van het product. Anders kan het zo zijn dat ik de commissie niet ontvang en jou dus helaas geen cashback kan geven. (p.s. Let er wel op dat je de cookies vanaf het eerste gebruik verwijdert anders kan er nog een andere cookie onderstaan en ontvang ik geen commissie en jij geen cashback)

stap 2
Schaf de Trading Navigator methode aan via de onderstaande groene button.

stap 3
Maak vervolgens een screenshot van de aankoopbevestiging en mail deze naar info@revival-marketing.nl

stap 4
Na 30 dagen ontvang je de cashback, dan ben ik namelijk zeker van mijn commissie.

Geschreven door:

admin

Mijn naam is Jan en ik woon in Heesch. Sinds 2012 ben ik al actief in de online wereld. Destijds heb ik een nieuwe website voor Fitland Oss opgezet tijdens mijn stage. Na die stageopdracht ben ik er blijven werken om de website te verbeteren. Op het moment dat ik met die stage opdracht begon kreeg ik een obsessie met online marketing. Alle statistieken die erbij komen kijken, hoe kom je hoger dan andere sportscholen in de omgeving, hoe kan de website meer waarde toevoegen. Er zat zoveel meer achter dan alleen een simpel website te bouwen. En nu jaren later weet ik nog niet alles, maar ben wel gepokt en gemazzeld en heb een berg aan ervaring die ik hier graag met jou deel.

Alle berichten bekijken

1 REACTIE

comments user
Guus

Geweldige cashback actie dit! Was sowieso al van plan om de cursus van Harm van Wijk aan te schaffen en kwam deze cashback actie tegen. Na 30 dagen netjes mijn geld terug gekregen van Jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *