Thuis geld verdienen

Thuis geld verdienen

veel mensen vinden het helemaal niet erg om te werken voor hun geld. Alleen willen ze ook vrijheid hebben. Door het internet is dit heel goed mogelijk geworden en is thuis geld verdienen mogelijk.

Als jij op deze pagina bent, ben je waarschijnlijk op zoek naar mogelijkheden om geld te verdienen en toch vrijheid te ervaren. geld verdienen thuis? klinkt mooi hè. En ja dat is mogelijk.

Daarom ga ik in dit artikel een aantal manieren en businessmodellen vertellen waarmee jij geld kan verdienen en vrijheid hebt. Ik hoop dat je er iets aan hebt en je actief aan de slag gaat met een van de methodes die hieronder worden beschreven.

 Disclaimer:

Dit artikel gaat niet over hoe je geld kan verdienen door niks te doen. Geld verdienen door niks doen bestaat natuurlijk niet. Zelfs voor de lotto moet je een lot kopen om geld te verdienen.

Wel hebben we het over manieren van passief inkomen. Maar een passief inkomen moet je in 99 van de 100 gevallen opbouwen. En opbouwen is natuurlijk werken.

In dit artikel zullen we het over verschillende methodes hebben die kunnen leiden tot een passief inkomen. Dit is wel geld waar je niks meer voor hoeft te doen.

Maar dus geen geld waar je helemaal niks voor hoeft te doen.

Oke als dat duidelijk is kunnen we echt beginnen.

thuis geld verdienen, geld verdien vanuit huis, thuis online geld verdienen

thuis geld verdienen

Er zijn diverse manieren om thuis geld te verdienen. Alleen de meeste mensen zoeken het op kijken hoe het werkt. Schaffen misschien zelf een cursus aan. En dan! Brengen ze het niet in de praktijk.
Dan kun je ook niet verwachten dat je vermogen zal groeien. Dat is net zoiets als met een zak chips op de bank gaan zitten en verwachten dat je volgende week een six-pack hebt.

In dit artikel ga ik je vertellen hoe je snel geld kan verdienen door lekker thuis te blijven.
Echter is het belangrijk om te weten dat dit niet gaat over enquetes invullen, inpakwerk of reclamemails lezen.
Deze methodes bestempel ik als zeer slecht. Bij reclamemails heb ik meegemaakt dat ik per ongeluk iets had besteld, waardoor je opeens een paar tientjes moest aftikken. Het betaald daarnaast ook nog eens heel allemaal heel slecht. Plus je bouwt er geen passief inkomen mee op en dat is iets wat je wel wilt.

Want met een passief inkomen worden de rijken mensen steeds rijker.

Als je namelijk een passieve inkomstenbron hebt, hoef je er niks of weinig aan te doen en kun je aan de volgende passieve inkomstebron beginnen te bouwen.

Geld verdienen in 1 uur?

Helaas nog een disclaimer. Zet het uit je hoofd dat je binnen 1 uur geld kan verdienen. Als je dit wilt moet je lekker in loondienst gaan. Maar dan moet je ook wachten tot het eind van de maand tot je je geld krijgt

Dus zet het geld verdienen binnen 1 uur uit je hoofd. En bedenk dat je nu ook een uur kan werken aan iets dat een duurzame inkomstenbron kan worden.

Snel geld verdienen – Tips

Ik zal je nu een aantal manieren geven waarmee je geld kan verdienen. Met de ene methode zal je sneller geld verdienen dan met de andere. Het is daarnaast heel persoonlijk wat de beste methode is. Ieder persoon is natuurlijk ook weer anders. En bij elk persoon past dus weer een andere methode.

Ik zal je wel mijn persoonlijke mening geven over welke methode ik het beste vind.

Het maakt niet uit of je student bent, al ouder bent , of werk hebt. Als je een uur per dag tijd maakt kun jij ook beginnen met het opbouwen van een (extra) inkomen vanuit huis.

Affiliate marketing

Mijn favoriete manier van online geld verdienen is affiliate marketing

Affiliate marketing is een goede manier om een passief inkomen op te bouwen. Zeker als je er elke dag een half uur tot een uurtje aan werkt. Je bouwt dan elke dag iets verder om een steeds groter passief inkomen op te bouwen.

Daarnaast is affiliate marketing eenvoudig op te schalen. Als je eenmaal een website hebt die goed loopt kun je de volgende opbouwen.

Maar hoe werkt affiliate marketing precies. Bij affiliate marketing promoot je producten van iemand anders of van een bedrijf.  Dit kan via instagram, facebook of twitter.

Of je maakt je eigen website.

Het is bij affiliate marketing wel verstandig om je te richten op een niche. Bijvoorbeeld gezondheid. Als je een website maakt ga je hier diverse artikelen over schrijven. Bijvoorbeeld over sporten of voeding.

Vervolgens krijg je bezoekers. Deze kun je dan producten aanbieden van iemand anders zoals bijvoorbeeld een e-book met gezonde recepten of een trainingsschema. Als de bezoekers dan via jouw website een product bestellen krijg jij een commissie. Dan moet de bezoeker het product wel aanschaffen via jouw unieke affiliate link.

Natuurlijk komt hier wel een hoop bij kijken. Zo kun je naar mijn mening het best een website op zetten en hoe krijgen deze dan bezoekers? Dat zijn allemaal dingetjes die je even moet weten. Maar waar je een hoop tijd aan kan verspillen.

Als je het snel wilt leren, geen tijd wilt verspillen en onnodige fouten wilt voorkomen raad ik je aan de cursus van Jacko Meijaard te volgen.

Deze cursus is daarnaast niet schandalig duur. Ook een mooi voordeel dus.


Affiliate marketing revolutie met 84% korting

e-commerce

E-Commerce

Ben je iemand die liever direct resultaat wilt zien. Dan is E-commerce misschien iets voor jou. Wel is het belangrijk om te weten dat je hier wat meer aandacht aan moet besteden. Zo heb je namelijk te maken met voorraad en verzending. Ook zal er een stukje klantenservice bij komen kijken en zal je onderzoek moeten doen naar welke producten succesvol kunnen zijn en welke niet.

Wat is E-Commerce eigenlijk?

Wat is E-commerce eigenlijk? Onder e-commerce verstaan we het inkopen en verkopen van producten. Dit kun je echter op verschillende manieren doen.

E-commerce zelf doen

Je kan alles zelf doen in het proces. Zelf een website maken, zelf voor promotie zorgen zelf voor logistiek zorgen en zelf de klantenservice regelen. Dit klinkt als hard werken in je business. En dat willen we niet, we willen hard werken aan ons in business.

E-commerce via een platform

Een betere methode is om te verkopen via een platform? Een platform is bijvoorbeeld bol.com of amazon. Deze zorgen al voor de marketing, veel potentiele klanten, een stuk klantenservice en je kan er bij bol.com ook voor kiezen om de logistiek te laten doen door hun. Als je dit doet hoef je alleen zelf de inkoop te regelen van de producten.

E-commerce via dropshipping

Dropshipping is een andere vorm van E-commerce. Als je aan dropshipper doet ben je een tussenpersoon tussen de klant en leverancier.

Je zorgt dat mensen bij jou de producten kopen. Dit kan door middel van een website, maar ook door middel van social media. Op social media of de website bied je dan de producten van de leverancier aan. Als een klant een product via jouw website of social media account besteld kan jij met die gegevens naar de leverancier gaan. De leverancier zorgt dan

De klant besteld een product bij jou. Jij gaat met de gegevens van deze klant het product bestellen bij je leverancier. De leverancier verstuurt het direct naar de klant. Het verschil wat de klant jou betaald en wat jij aan de leverancier betaald is jouw winst.

Persoonlijk ben ik geen voorstander van dit model. Je moet veel zelf doen. Producten promoten, klantenservice en een website maken.

Social Media Marketing Bureau (SMMB)

agency masterclass, mitchell weijerman social media marketing agency

Met de komst van social media is er ook een nieuwe manier gekomen van adverteren. Hier is voor bedrijven geld te verdienen. Maar ook voor jou.

Als jij de skills leert om succesvol advertenties te runnen voor bedrijven kan jij er aardig mee binnen lopen. Een voordeel van een smmb starten is dat je maar een klein budget nodig hebt om winst te maken.

Als jij de juiste bedrijven vindt die producten of diensten hebben met de juiste marge en jij weet succesvol ads te runnen. Kan jij natuurlijk mooi een graantje meepikken van de winst die jij maakt voor het bedrijf.

Het is wel belangrijk om te weten dat dit geen passieve manier is van inkomen. Je moet bedrijven benaderen en als je dit uitbesteedt moet je nog altijd de contracten afsluiten. De ads moet je runnen of controleren als je het uitbesteedt. Tot slot moet je ook nog altijd de resultaten checken die worden behaald.

Voordeel is dan wel weer dat je dit locatie onafhankelijk kan doen. En een ander voordeel is dat het schaalbaar is. Als je bijvoorbeeld goede ads runt voor een sportschool kan jij dezelfde tactiek gebruiken voor een andere sportschool.


Agency masterclass 2.0 (Gratis cursus)

afsluitende tips

  • Behoud Focus. Focus je in 1e instantie op 1 businessmodel. Dan zul je het snelst resultaten behalen. Als je dit hele proces onder de knie hebt en voldoende hebt uitbesteedt kun je het volgende business model proberen.
  • Blijf je huidige baan of opleiding volgen. Stop hier pas mee tot je genoeg verdient om te stoppen.
  • Doe elke dag iets aan je business. Al is het maar een mail versturen. Ook als je geen zin hebt of als je ziek bent.
  • Offer dingen op. Je zult feestjes of gezellige dingen moeten afzeggen. Om online geld te verdienen heb je discipline nodig.
  • Volg cursussen om beginnersfouten te voorkomen en sneller progressie te boeken. Ook boeken lezen kan hierbij helpen.
  • Thuis verdienen is mogelijk! Onthou altijd dat het mogelijk is om online veel geld te verdienen en passief geld te verdienen.
Geschreven door:

admin

Mijn naam is Jan en ik woon in Heesch. Sinds 2012 ben ik al actief in de online wereld. Destijds heb ik een nieuwe website voor Fitland Oss opgezet tijdens mijn stage. Na die stageopdracht ben ik er blijven werken om de website te verbeteren. Op het moment dat ik met die stage opdracht begon kreeg ik een obsessie met online marketing. Alle statistieken die erbij komen kijken, hoe kom je hoger dan andere sportscholen in de omgeving, hoe kan de website meer waarde toevoegen. Er zat zoveel meer achter dan alleen een simpel website te bouwen. En nu jaren later weet ik nog niet alles, maar ben wel gepokt en gemazzeld en heb een berg aan ervaring die ik hier graag met jou deel.

Alle berichten bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *