Robert Jansen

Wie is Robert Jansen? Misschien ben je daar wel benieuwd naar, omdat je het product de affiliate marketing domination hebt gezien en eerst wilt weten wie Robert Jansen is.

Dan zit je hier goed, we gaan je zoveel mogelijk proberen te vertellen over Robert Jansen.

Wie is Robert Jansen

Robert Jansen is op het moment van schrijven een 32 jarige man die in de achterhoek woont. Hij is niet altijd succesvol geweest, sterker nog hij heeft niet eens beroepsopleiding afgerond. Zijn hoogst behaalde diploma is van de Havo.

Op 22 mei 2016 ging hij naar Mallorca toe, hij had dit besloten omdat hij zijn leven niks vond en hij wist dat er iets moest veranderen anders zou het altijd hetzelfde blijven. Hij bleef daar een paar maanden werken, maar kwam uiteindelijk terug. In September 2016 toen hij weer eenmaal terug in Nederland was en weer bij zijn ouders woonde hakte hij de knoop door. Hij besloot de cursus van Jacko Meijaard te kopen. Hij volgde hem al langer, maar dit was volgens hem het moment om actie te ondernemen.

Hier begon zijn affiliate marketing carrière en op 16 januari 2017 behaalde hij zijn eerste commissie. Daarna volgden nog een lange weg met ups en downs, maar hij behaalde uiteindelijk zijn financiele vrijheid door 5.000 per maand te verdienen.

Websites van Robert Jansen?

Zoals ik net al vertelde is Robert Jansen een affiliate marketeer. Dit doet hij voornamelijk door websites te maken en daarop producten te promoten.

Zijn eerste website waarmee hij een commissie verdiende heet www.leesjesuccesvol.nl. Een zeer mooie naam natuurlijk en het past ook goed bij Robert Jansen, omdat hij op mij overkomt als een zeer leergierig persoon.

Op deze website bespreekt hij diverse boeken, maar ook verschillende cursussen over sport, geld verdienen en vrouwen versieren.

Daarnaast heeft Robert Jansen nog diverse websites. De bekendste daarvan is www.onlinerijkdomspecialist.nl. Dit zie ik als het vlaggenschip van Robert Jansen.

Robert Jansen als Podcast host

Zoals ik zojuist al zei de Online Rijkdom Specialist is het affiliate vlaggenschip van Robert. Vroeger had hij ook de Online rijkdom specialist podcast.

Robert Jansen heeft hiervoor diverse podcast gemaakt. Momenteel maakt hij samen met Corné Marchand een podcast. Deze heet de Affiliate Marketing Domination Podcast. De podcast is vernoemd naar de cursus die Robert Jansen samen met Corné Marchand heeft gemaakt.

Cursus van Robert Jansen

Robert heeft zelf er 4 jaar over gedaan om een inkomen te verdienen met affiliate marketing waarmee hij rond kan komen. (en zelfs nog meer dan dat, hij verdiende toen al ongeveer 5.000 euro per maand)

Echter geeft hij zelf aan dat hij een hoop fouten heeft gemaakt, zeker in het begin. Hierdoor duurde het lang voordat hij een mooi inkomen ging verdienen met affiliate marketing.

Hij wil voorkomen dat jij deze fouten ook maakt. Daarom heeft hij samen met Corné Marchand een cursus ontwikkeld. In deze cursus wordt jou geleerd hoe je op de beste manier geld kan verdienen met affiliate marketing.

Misschien ken je de cursus al? Dit is de Affiliate Marketing Domination.

Gratis producten van Robert Jansen

Robert Jansen geeft ook een aantal gratis producten weg samen met zijn compagnon. Een daarvan is een gratis e-book. Hiermee leer je de basisprincipes van affiliate marketing.

Ook is er een webinair. Hierin neemt de compagnon van Robert Jansen, Corné Marchand je les in affiliate marketing.

Plaats een reactie