Rijk worden

Rijk worden

Veel mensen zijn op zoek naar manieren om rijk te worden. Rijk worden jong of oud, man of vrouw, veel mensen hebben er wel eens over gefantaseerd om rijk te worden. er zijn honderden misschien wel duizenden boeken over geschreven die je uitleggen hoe je rijk kunt worden sommige gaan over financieel rijk worden en sommige over spiritueel/geestelijk rijk worden. In deze blog gaan we het hebben over hoe je financieel rijk kunt worden.

Rijk worden

1. Rijk worden met beleggen

Beleggen is misschien wel de meest bekende manier om rijk te worden en iets waar veel mensen aan denken bij rijk worden.

En inderdaad met beleggen in aandelen of opties is het heel goed mogelijk om veel geld te verdienen. Echter is het ook mogelijk om er heel veel geld mee te verliezen.

Daarnaast zul je er niet snel rijk mee worden. Het traditionele beleggen is namelijk werk wat na maanden of een jaar zijn vruchten afwerpt.

Tevens heb je een startkapitaal nodig om te beginnen met beleggen. Uiteraard kun je ook met 50 euro beginnen en net zoals Einstein zegt gebruik maken van het achtste wereldwonder, echter zal dit lang duren voordat je hiermee rijk wordt.

Tot slot is er naast startkapitaal en geduld nog iets wat je nodig hebt. Kennis. Het is onmogelijk om te weten welke aandelen zullen stijgen en dalen, wel is het mogelijk om patronen te ontdekken en op basis daarvan gecalculeerde risico’s te nemen.

Iemand die je hier meer over kan leren is Harm van Wijk in de trading navigator methode.

2. Rijk worden met vastgoed

Vastgoed is ook een manier om geld te verdienen. Echter heb je hier vaak veel geld voor nodig

3. Rijk worden in loondienst

Uiteraard is het ook mogelijk om rijk te worden in loondienst. Met bijvoorbeeld bepaalde beroepen al dokter of advocaat is heel veel te verdienen. Echter zijn de meeste miljonairs ondernemers. Dus wil je echt rijk worden is loondienst vaak niet de beste manier.

4. Rijk worden met bitcoin

Veel mensen zijn enthousiast over de bitcoin. En begrijpelijk. De bitcoin staat momenteel namelijk op ruim €8.000. 5 jaar geleden was dit rond de €300. Dat is een rendement van 2600%. En nu staat de bitcoin niet eens op zijn top van €12.000.

Echter geeft dit ook meteen het gevaar aan van de bitcoin. De meeste bungeejump sprongen zijn gelijkmatiger dan de Bitcoin.

Als je hier niet rustig onder blijft kun je honderden misschien wel duizenden euro’s verliezen. Veel mensen willen ‘hun verlies’ goed maken. Doe dit nooit. Ik heb geen verstand van bitcoin, maar de zin mijn verlies goed maken is een rode vlag en moet je ver van weg blijven. Zet alleen geld in dat je kan missen.

Geschreven door:

admin

Mijn naam is Jan en ik woon in Heesch. Sinds 2012 ben ik al actief in de online wereld. Destijds heb ik een nieuwe website voor Fitland Oss opgezet tijdens mijn stage. Na die stageopdracht ben ik er blijven werken om de website te verbeteren. Op het moment dat ik met die stage opdracht begon kreeg ik een obsessie met online marketing. Alle statistieken die erbij komen kijken, hoe kom je hoger dan andere sportscholen in de omgeving, hoe kan de website meer waarde toevoegen. Er zat zoveel meer achter dan alleen een simpel website te bouwen. En nu jaren later weet ik nog niet alles, maar ben wel gepokt en gemazzeld en heb een berg aan ervaring die ik hier graag met jou deel.

Alle berichten bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *