Mitchell Weijerman

Mitchell Weijerman

Als jij op deze pagina bent gekomen wil je vast weten wie Mitchell Weijerman is. Dan zit je goed want hier gaan we je alles over hem vertellen.

Waarschijnlijk ben je een van zijn advertneties tegen gekomen en dacht je is hij wel betrouwbaar?

Het kan ook zijn dat je er aan zit te denken om een product van Unstoppable te kopen waar Mitchell Weijerman mede eigenaar van is. Echter is dat een hele investering en wil je dus eerst weten of Mitchell wel te vertrouwen is.

In dit artikel ga ik je alles vertellen wat je wilt en moet weten over Mitchell Weijerman

Wie is Mitchell Weijerman?

Om te beginnen wie is Mitchell Weijerman?

Hij is onderdeel van Team Unstoppable zoals ik net al zei. Hij is samen met Jia Ruan en Virgil Brewster eigenaar van het Unstoppable.

Mitchell Weijerman is de expert op het gebied van Facebook en instagram advertenties. Als je een advertentie hebt gezien van Unstoppable is er een grote kans dat deze door hem is gemaakt.

Mitchell Weijerman heeft voordat hij bij unstoppable kwam ook het nodig gedaan. Zo heeft hij gestudeerd aan de vrije universiteit van Amsterdam en ook op Harvard heeft hij een tijd gestudeerd.

Hierna ging hij werken in Sillicon Valley bij een bedrijf dat onderdeel was van Google. Hier had hij de leiding over een project dat een waarde had van een half miljard.

Echter was dat toch niet helemaal wat hij wou.

mitchell weijerman
mitchell weijerman

Dus begon hij unstoppable Lifestyle 

Unstoppable Lifestyle is vooral bekend van de Bol Masterclass en ook van de agency masterclass.

Hiermee hebben ze al duizenden studenten geholpen. Die verkopen nu massaal producten online en bieden hun diensten aan om top advertenties te maken

De missie van team Unstoppable is vooral om mensen te bevrijden van een 9-5 baan. En ze een alternatief te geven en duidelijk te maken dat er meer is dan voor een werkgever werken. Zo gaf Mitchell Weijerman zelf het goede voorbeeld door met zijn top baan te stoppen om zo meer vrijheid voor zichzelf te krijgen.

Agency Masterclass

Een cursus die grotendeels door Mitchell is gemaakt is de Agency Masterclass.

In deze cursus wordt geleerd hoe je een Social Media agency kunt beginnen. Wat is een Social Media Agency? Dan maak je online advertenties voor bedrijven. In deze cursus leer je dan ook facebook en instagram advertenties maken die succesvol zijn

Mijn Agency Masterclass recensie

Zelf ben ik zeer te spreken over de Agency Masterclass. Het is veel meer dan alleen advertenties maken. Het is ook een stuk mindset en ook het voeren van een verkoopgesprek leer je.

Mijn Agency Masterclass resultaten

Zelf heb ik ook met deze cursus resultaten bereikt. Zo heb ik diverse advertenties gerund voor een yogaschool bij mij in de buurt.

In het verleden behaalden we nauwelijks resultaten. Echter door de cursus heb ik met een campagne van €50 40 nieuwe leden binnen gehaald.

Ik kan dus wel zeggen dat de cursus zeer nuttig is en er veel geld mee te verdienen valt.

Is Mitchell Weijerman te vertrouwen?

Natuurlijk is de kans heel groot nu je hier bent dat je wilt weten of Mitchell Weijerman ook betrouwbaar is. Je ziet namelijk de ene na de andere guru verschijnen die beweert een expert te zijn op een bepaald gebied.

Maar Mitchell Weijerman is zeker te vertrouwen. Hij heeft niet voor niks op Harvard gezeten en bij Google gewerkt.

Als je de Agency Masterclass hebt aangeschaft krijg je direct je inloggegevens voor het speciale ledengedeelte. Dus totaal geen reden om de boel niet te vertrouwen.

Agency Masterclass Gratis Pre-Training

Mitchell Weijerman snapt als geen ander dat je niet zomaar een cursus koopt bij iemand. Daarom kun je eerst een proefcursus volgen. Hierin deelt Mitchell Weijerman al diverse nuttige tips over social media marketing. Je kunt dan kijken of de cursus iets voor jouw is. Inschrijven voor de cursus kun je doen door op onderstaande button te klikken.

Of lees hier meer over de agency masterclass

Exclusieve training van Mitchell Weijerman!

Geheel vrijblijvend!

andere goeroes onder de loep

Paco vermeulen

Geschreven door:

admin

Mijn naam is Jan en ik woon in Heesch. Sinds 2012 ben ik al actief in de online wereld. Destijds heb ik een nieuwe website voor Fitland Oss opgezet tijdens mijn stage. Na die stageopdracht ben ik er blijven werken om de website te verbeteren. Op het moment dat ik met die stage opdracht begon kreeg ik een obsessie met online marketing. Alle statistieken die erbij komen kijken, hoe kom je hoger dan andere sportscholen in de omgeving, hoe kan de website meer waarde toevoegen. Er zat zoveel meer achter dan alleen een simpel website te bouwen. En nu jaren later weet ik nog niet alles, maar ben wel gepokt en gemazzeld en heb een berg aan ervaring die ik hier graag met jou deel.

Alle berichten bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *