Makkelijk geld verdienen

Makkelijk geld verdienen

Makkelijk geld verdienen. Dat klinkt als een droom toch?

Als je veel geld hebt dan heb je vrijheid. Het lijkt wel of tegenwoordig iedereen daar naar op zoek is. Echter hoef je niet altijd veel geld te hebben voor vrijheid. Als je makkelijk geld kan verdienen en daarmee een mooi maandinkomen bij elkaar verdient heb je ook zeer veel vrijheid.

Belangrijk is dat je weet dat makkelijk geld vedienen niet hetzelfde is als niks doen. Er zijn genoeg manieren om eenvoudig geld te verdienen. Maar je moet er wel voor werken.

In dit artikel ga ik een aantal manieren van makkelijk geld verdienen met je bespreken. Maar belangrijk is dat jij de juiste mindset hebt om te slagen.

makkelijk geld verdienen

Kun jij ook makkelijk geld verdienen?

Makkelijk geld verdienen klinkt mooi maar is niet voor iedereen haalbaar.

Hoezo is dit niet voor iedereen mogelijk?

Niet iedereen heeft dit doel duidelijk voor ogen. Het ontbreekt bij die mensen aan de juiste instelling en doorzettingsvermogen.

Geld verdienen is echt eenvoudig, echt waar. Als je maar weet hoe het moet.

De meeste mensen die met een side business beginnen geven echter te snel op. Ze hebben in de eerste weken of maanden nog geen euro verdient en denken daardoor dat het niet mogelijk is.

Ze beginnen aan zichzelf te twijfelen, ze beginnen aan het business model waar ze aan werken te twijfelen. En helaas ze geven op.

Misschien zit het mee en boek je al snel succes. Echter hou er rekening mee dat je het 1e jaar niks verdient. En misschien verdien je het 2e jaar ook nog niet zoveel als gehoopt. Maar het is een kwestie van een lange adem.

Dat is het moeilijke aan makkelijk geld verdienen. Elke dag dat eenvoudige steentje blijven leggen en jezelf niet gek laten maken.

Wil jij ook makkelijk geld verdienen? Droom jij ook al weg bij het idee van makkelijk geld verdienen en welke mogelijkheden dit met zich meebrengt?

Dan ben jij misschien wel een persoon met visie. Lees dan snel door voor meer informatie over makkelijk geld verdienen.

Thuis eenvoudig geld verdienen

Thuis geld verdienen is niet perse dat je thuis moet zitten maar meer dat het locatieonafhankelijk is.

Je kan eigen baas zijn van bijvoorbeeld een succesvolle bakkerij. Echter moet je elke dag in die bakkerij werken. Dit is niet makkelijk en het geeft geen vrijheid.

Als ik de keuze heb tussen €100.000 verdienen en in een bakkerij werken. (waar ik overigens bijna 10 jaar met plezier heb gewerkt hoor) of met een website €3.000 per maand verdienen. Dan weet ik het wel.

Geef mij maar die vrijheid.

We leven nu in een prachtige tijd waar je met alleen een laptop of zelfs alleen met een mobiele telefoon al geld kunt verdienen. Dit schept de mogelijkheid tot enorm veel vrijheid.

Geld verdienen met internet

Geld verdienen met internet neemt steeds meer toe aan populariteit.

Zelf ben je niet alleen een consument, je creëert zelf ook regelmatig dingen op internet.

Als je een facebook of instagram post heb je al content gemaakt. Misschien heb je wel eens iets verkocht via marktplaats of zelfs een website gebouwd.

Hierdoor hebben steeds meer mensen ervaring met het internet. Echter zijn er nog steeds heel veel mensen die niet actief bezig zijn met geld verdienen.

Dit zorgt ervoor dat de concurrentie nog steeds laag is.

Zoals ik zojuist al zei is vooral instelling en doorzettingsvermogen belangrijk en jij bent dit artikel nog steeds aan het lezen dus met jouw instelling en doorzettingsvermogen zit het wel goed.

Hoe kan jij makkelijk geld verdienen?

Er zijn diverse manieren, maar de beste manier volgens mij is Affiliate marketing.

Affiliate marketing is een verdienmodel dat een grote invloed heeft op het internet en als je eenmaal weet wat het is, iets wat je steeds vaker voorbij ziet komen.

In Nederland is affiliate marketing nog niet bijzonder bekend. Toch zijn er al grote Nederlandse bedrijven die hier geld mee verdienen. Zelfs bedrijven zoals AD.nl en Nu.nl. bedrijven waar je het niet van zou verwachten. Maar eerlijk is eerlijk in de journalistiek kunnen ze het niet meer verdienen.

Affiliate marketing is eenvoudig. Wel is het belangrijk dat je de juiste informatie krijgt. Anders kan je veel energie verspillen aan dingen die niet werken. En je moet snappen dat affiliate marketing tijd nodig heeft.

Affiliate marketing. Wat is het?

In Nederland is het affiliate marketing nog niet super bekend.

In landen als de Verenigde staten en het Verenigd Koninkrijk is het al wel super populair.

Er zijn al wat pioniers in Nederland die al wel succes boeken met Affiliate marketing. Een van die personen is Jacko Meijaard. Zelf verdient hij behoorlijke bedragen met affiliate marketing. Dus niet met de cursus die hij verkoopt, maar echt met de commissies van affiliate marketing.

Affiliate marketing is, naar mijn mening, de beste manier om een passsief inkomen op te bouwen.

Belangrijk om te weten: Een passief inkomen is niet geld verdienen door niets te doen.

Maar met affiliate marketing kun je op den duur wel makkelijk geld verdienen.

Maar wat is affiliate marketing nou eigenlijk echt en waarom is het zo makkelijk geld verdienen?

Bij affiliate marketing promoot je producten van andere bedrijven.

Zoals bijvoorbeeld Amazon. Je meld je aan voor het partner programma dat ze hebben en je kan dan diverse producten uit hun assortiment gaan promoten.

Je maakt bijvoorbeeld een website en plaats daar jouw persoonlijke affiliate link neer. Als mensen op jou link klikken en dan een product kopen krijg jij een commissie.

Door de unieke link weet Amazon (of een van de andere affiliate netwerken) dat jij hebt meegeholpen aan deze verkoop. Jij krijgt dan een commissie oftewel geld

Het mooie hieraan is dus. Dat je alleen het product hoeft te promoten. Je zit niet met een voorraad, geen klantenservice, geen logistiek proces naar de klant toe, geen producten die retour komen.

Beginnen met affiliate marketing

Ze zeggen wel eens al het begin is moeilijk.

Dit geld echter niet voor affiliate marketing hier geldt misschien wel juist het tegenovergestelde voor. (het vol houden daarentegen is vaak wel lastig, maar jij bent al zover in dit artikel dat ik denk dat jij wel over voldoende doorzettingsvermogen bezit.)

Het eerste wat je moet doen is een dienst of product kiezen dat je gaat promoten.

Als je deze hebt gekozen ga je op zoek naar een bedrijf die dit aanbiedt en of ze aan affiliate marketing doen.

Belangrijk is om een onderwerp te kiezen dat je leuk vind.

Dus hou je van piano spelen? Dan maak je hier een website over.

Ben je super geinteresseerd in cryptocurrency? Dan maak je daar een website van met alle denkbare informatie.

Als je voor een onderwerp kiest waar je zelf interesse in hebt zal het allemaal eenvoudiger gaan. Je hebt namelijk waarschijnlijk al behoorlijk wat kennis daarover.

Daarnaast vind je het niet erg om er mee bezig te zijn.

Hierdoor kan je dus makkelijk geld verdienen.

Je gaat op je site namelijk producten of diensten promoten.

Om deze producten te promoten heb je dus bezoekers nodig op je website. Deze kun je krijgen door goede artikelen te schrijven met veel informatie en waardevolle informatie.

Als je goede artikelen maakt zul je hoog scoren in google. En hoe hoger je scoort hoe meer bezoekers je hebt. En als je meer mensen op je site hebt zul je dus ook meer verkopen.

Moet ik per se een website maken

Nee. Het kan nog makkelijker.

Je kan geld verdienen met Instagram door dit te combineren met Affilaite marketing

Als je een goed profiel opbouwt op Instagram met veel volgers kun je ook hier je speciale affiliate link kwijt. Dan hoef je geen artikelen te schrijven. Alleen interessante posts.

Ook kan je natuurlijk video’s maken en deze op YouTube plaatsen. Dus ook met Youtube kun je geld verdienen. Hier kun je ook producten promoten en dan in de beschrijving van de video  een affiliate link zetten.

Makkelijk geld verdienen het kan dus echt.

Makkelijk geld verdienen is dus mogelijk.

En zeker voor jou, omdat jij dit volledige artikel hebt gelezen.

(of ben je stiekem meteen tot het einde doorgescrollt omdat jij weet dat daar de belangrijkste informatie staat? Dat klopt want ik heb hier een mooie aanbieding voor jou)

Alleen lezen over makkelijk geld verdienen is niet genoeg je moet ook actie ondernemen.

Ga jij naast lezen ook actie ondernemen?

Dan heb ik een tip voor je bestel hier de Affiliate marketing revolutie met 84% korting.

Hiermee maak je een vliegende start met affiliate marketing.

Geschreven door:

admin

Mijn naam is Jan en ik woon in Heesch. Sinds 2012 ben ik al actief in de online wereld. Destijds heb ik een nieuwe website voor Fitland Oss opgezet tijdens mijn stage. Na die stageopdracht ben ik er blijven werken om de website te verbeteren. Op het moment dat ik met die stage opdracht begon kreeg ik een obsessie met online marketing. Alle statistieken die erbij komen kijken, hoe kom je hoger dan andere sportscholen in de omgeving, hoe kan de website meer waarde toevoegen. Er zat zoveel meer achter dan alleen een simpel website te bouwen. En nu jaren later weet ik nog niet alles, maar ben wel gepokt en gemazzeld en heb een berg aan ervaring die ik hier graag met jou deel.

Alle berichten bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *