Jacko Meijaard

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is 29 jaar, woont in de provincie Zeeland in Yrseke en is een
full-time internetondernemer. Jacko Meijaard begon op 19 jarige leeftijd met
affiliatie marketing toen hij nog student was. Jacko Meijaard zat destijds op
kamers en studeerde journalistiek.

jacko meijaard

1. Waar verdient Jacko Meijaard zijn geld mee?

Jacko verdient zijn geld met affiliate marketing. Affiliate marketing is het werken op commissie basis. Jij promoot een product via een website en als mensen via jouw website iets kopen krijg jij hier een bepaald percentage over. Jacko legt uit dat dit zeer belangrijk is. Zo kan je namelijk geld verdienen als je zelf niet aan het werk bent. Een passief inkomen. Jij maakt eenmalig een website, houdt deze wekelijks een beetje bij. Echter kunnen mensen de hele week producten bestellen. Het maakt niet uit of je op dat moment slaapt, lekker op het terras zit of op vakantie bent.

Jacko Meijaard verdient daarnaast ook geld met zijn eigen producten.

Welke producten verkoopt hij dan?

  • Affiliate marketing revolutie

Een cursus waarin hij leert hoe jij geld kan verdienen
met affiliate marketing

  • 10 K per maand mindset

Een audiocursus om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk
gebied, sport en gezondheid en business gebied.

  • Coaching

Dit kan persoonlijke coaching zijn of een maandelijks
webinair

2. Jacko Meijaard in het AD

Jacko Meijaard heeft in maart 2018 een interview gegeven in het AD. Het AD interviewde hiervoor mensen die volgens de methode leefde van de 4 urige werk week van Tim Ferris. Natuurlijk nodigt het AD niet zomaar iedeereen hiervoor uit. De journalist van het AD heeft van tevoren onderzoek gedaan of Jacko inderdaad zo succesvol is. Dit geeft Jacko dus een extra stuk betrouwbaarheid.

3. KVK registratie

Jacko Meijaard staat met zijn bedrijf ook ingeschreven bij de KVK. Natuurlijk is dit zo gedaan, echter staat Jacko al sinds april 2013 ingeschreven. Dit wil dus zeggen dat het bedrijf gezond en betrouwbaar is. Anders had de Kamer van Koophandel wel ingegrepen.

4. Fok forum over Jacko Meijaard

Fok forum is een van de grootste forums van Nederland. Ook hier wordt over Jacko Meijaard gesproken. Veel mensen denken dat het gaat om oplichting, echter kan niemand met bewijzen komen of negatieve ervaringen. De mening in het forum draait dan ook bij dat Jacko gewoon een deugdelijk product verkoopt. Wel zijn er een aantal mensen die sceptisch zijn en blijven. Echter zijn er ook mensen die snappen dat je voor de bedragen alleen een concept hebt en je daarna nog hard moet werken om je passieve inkomen op te bouwen.

5. Weg naar succes van Jacko Meijaard

Jacko Meijaard begon in zijn studententijd met Affiliate marketing. Jacko Meijaard was bang om in loondienst terecht te komen. En dan maar 25 vrije dagen per jaar te hebben. Ook zag Jacko er tegen op dat hij vrij moest vragen als hij naar de tandarts moest of naar de dokter. Jacko Meijaard ontdekte toen de wereld van affiliatie marketing. Uiteraard verdiende hij niet meteen bakken met geld. Wel had hij een duidelijk doel om gemiddelde €250,- per dag te verdienen. Dit bereikte hij Jacko Meijaard pas vele jaren later.

Het eerste affiliate succes van Jacko Meijaard was een commissie van €15,-. Deze verdiende hij na 3 maanden werken aan een website over Iphones. Veel mensen zouden in de eerste 3 maanden gestopt zijn, maar Jacko Meijaard niet en de €15 motiveerde hem heel erg. Jacko Meijaard dacht als ik €15 kan verdienen kan ik ook €30 verdienen met deze website. En na
€30 ook €60.

Doe elke dag iets voor je business. Al is het maar 1 e-mail beantwoorden of een reactie plaatsen. Doe elke dag iets ook op zaterdag ook op zondag. Ook als je niet fit bent. Op deze manier komt je business iedere dag verder

Gouden regel van Jacko Meijaard

6. Favoriete boek van Jacko Meijaard

As a man thinketh oftewel naar het Nederlands vertaald zoals een mens denkt.

Of het zijn favoriete boek is durf ik niet met zekerheid te zeggen. Wel dat hij het boek vaak leest. Bijna iedere dag. Ook heeft Jacko Meijaard dit boek ingesproken als audio boek.

7. Websites van Jacko Meijaard

Natuurlijk is internet succes gids van Jacko Meijaard. Echter heeft hij ook diverse affiliate websites waarmee hij geld heeft verdient. Een van die websites was fitplek.nl inmiddels is deze domeinnaam verandert in https://bewustengezondleven.nl/

Jacko Meijaard

8. Jacko Meijaard op Social Media

Jacko Meijaard heeft ook een instagram pagina. Hier staan nog maar 20 berichten op. Dit komt omdat zijn vorige account gehackt is. Op de instagram pagina van Jacko Meijaard staan een aantal foto’s van zijn vakantie en huis. Maar voornamelijk van de seminairs die hij heeft georganiseerd. En daarnaast ook veel wijsheden van hemzelf zoals bijvoorbeeld.

  • Ga altijd voor wederkerende inkomsten.
  • Bouw minsten eens een jaar aan iets.
Geschreven door:

admin

Mijn naam is Jan en ik woon in Heesch. Sinds 2012 ben ik al actief in de online wereld. Destijds heb ik een nieuwe website voor Fitland Oss opgezet tijdens mijn stage. Na die stageopdracht ben ik er blijven werken om de website te verbeteren. Op het moment dat ik met die stage opdracht begon kreeg ik een obsessie met online marketing. Alle statistieken die erbij komen kijken, hoe kom je hoger dan andere sportscholen in de omgeving, hoe kan de website meer waarde toevoegen. Er zat zoveel meer achter dan alleen een simpel website te bouwen. En nu jaren later weet ik nog niet alles, maar ben wel gepokt en gemazzeld en heb een berg aan ervaring die ik hier graag met jou deel.

Alle berichten bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *