Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is 29 jaar, woont in de provincie Zeeland in Yrseke en is een
full-time internetondernemer. Jacko Meijaard begon op 19 jarige leeftijd met
affiliatie marketing toen hij nog student was. Jacko Meijaard zat destijds op
kamers en studeerde journalistiek.

1. Waar verdient Jacko Meijaard zijn geld mee?

Jacko verdient zijn geld met affiliate marketing. Affiliate marketing is het werken op commissie basis. Jij promoot een product via een website en als mensen via jouw website iets kopen krijg jij hier een bepaald percentage over. Jacko legt uit dat dit zeer belangrijk is. Zo kan je namelijk geld verdienen als je zelf niet aan het werk bent. Een passief inkomen. Jij maakt eenmalig een website, houdt deze wekelijks een beetje bij. Echter kunnen mensen de hele week producten bestellen. Het maakt niet uit of je op dat moment slaapt, lekker op het terras zit of op vakantie bent.

Jacko Meijaard verdient daarnaast ook geld met zijn eigen producten.

Welke producten verkoopt hij dan?

  • Affiliate marketing revolutie

Een cursus waarin hij leert hoe jij geld kan verdienen
met affiliate marketing.

affiliate marketing revolutie

of lees hier eerst meer over de affiliate marketing revolutie

  • 10 K per maand mindset

Een audiocursus om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk
gebied, sport en gezondheid en business gebied.

  • Coaching

Dit kan persoonlijke coaching zijn of een maandelijks
webinair.

2. Jacko Meijaard in het AD

Jacko Meijaard heeft in maart 2018 een interview gegeven in het AD. Het AD interviewde hiervoor mensen die volgens de methode leefde van de 4 urige werk week van Tim Ferris. Natuurlijk nodigt het AD niet zomaar iedeereen hiervoor uit. De journalist van het AD heeft van tevoren onderzoek gedaan of Jacko inderdaad zo succesvol is. Dit geeft Jacko dus een extra stuk betrouwbaarheid.

3. KVK registratie

Jacko Meijaard staat met zijn bedrijf ook ingeschreven bij de KVK. Natuurlijk is dit zo gedaan, echter staat Jacko al sinds april 2013 ingeschreven. Dit wil dus zeggen dat het bedrijf gezond en betrouwbaar is. Anders had de Kamer van Koophandel wel ingegrepen.

4. Fok forum over Jacko Meijaard

Fok forum is een van de grootste forums van Nederland. Ook hier wordt over Jacko Meijaard gesproken. Veel mensen denken dat het gaat om oplichting, echter kan niemand met bewijzen komen of negatieve ervaringen. De mening in het forum draait dan ook bij dat Jacko gewoon een deugdelijk product verkoopt. Wel zijn er een aantal mensen die sceptisch zijn en blijven. Echter zijn er ook mensen die snappen dat je voor de bedragen alleen een concept hebt en je daarna nog hard moet werken om je passieve inkomen op te bouwen.

5. Weg naar succes van Jacko Meijaard

Jacko Meijaard begon in zijn studententijd met Affiliate marketing. Jacko Meijaard was bang om in loondienst terecht te komen. En dan maar 25 vrije dagen per jaar te hebben. Ook zag Jacko er tegen op dat hij vrij moest vragen als hij naar de tandarts moest of naar de dokter. Jacko Meijaard ontdekte toen de wereld van affiliatie marketing. Uiteraard verdiende hij niet meteen bakken met geld. Wel had hij een duidelijk doel om gemiddelde €250,- per dag te verdienen. Dit bereikte hij Jacko Meijaard pas vele jaren later.

Het eerste affiliate succes van Jacko Meijaard was een commissie van €15,-. Deze verdiende hij na 3 maanden werken aan een website over Iphones. Veel mensen zouden in de eerste 3 maanden gestopt zijn, maar Jacko Meijaard niet en de €15 motiveerde hem heel erg. Jacko Meijaard dacht als ik €15 kan verdienen kan ik ook €30 verdienen met deze website. En na
€30 ook €60.

Doe elke dag iets voor je business. Al is het maar 1 e-mail beantwoorden of een reactie plaatsen. Doe elke dag iets ook op zaterdag ook op zondag. Ook als je niet fit bent. Op deze manier komt je business iedere dag verder

Gouden regel van Jacko Meijaard

6. Favoriete boek van Jacko Meijaard

As a man thinketh oftewel naar het Nederlands vertaald zoals een mens denkt.

Of het zijn favoriete boek is durf ik niet met zekerheid te zeggen. Wel dat hij het boek vaak leest. Bijna iedere dag. Ook heeft Jacko Meijaard dit boek ingesproken als audio boek.

7. Websites van Jacko Meijaard

Natuurlijk is internet succes gids van Jacko Meijaard. Echter heeft hij ook diverse affiliate websites waarmee hij geld heeft verdient. Een van die websites was fitplek.nl inmiddels is deze domeinnaam verandert in https://bewustengezondleven.nl/

Jacko Meijaard

8. Jacko Meijaard op Social Media

Jacko Meijaard heeft ook een instagram pagina. Hier staan nog maar 20 berichten op. Dit komt omdat zijn vorige account gehackt is. Op de instagram pagina van Jacko Meijaard staan een aantal foto’s van zijn vakantie en huis. Maar voornamelijk van de seminairs die hij heeft georganiseerd. En daarnaast ook veel wijsheden van hemzelf zoals bijvoorbeeld.

  • Ga altijd voor wederkerende inkomsten.
  • Bouw minsten eens een jaar aan iets.

9. de laptop lifestyle

eind 2020 heeft Jacko zijn eigen boek uitgebracht. De naam van het boek is de laptop lifestyle. De reden voor deze naam is dat je een hele business kan bouwen met een laptop. Net zoals hij heeft gedaan door affiliate marketing.

in dit boek gaat hij uitleggen en jou motiveren om hetzelfde te doen, zodat jij met alleen een laptop een business kan opzetten en daarmee. 3k, 5k of zelfs 10k per maand kan verdienen.

andere top affiliates van Nederland?

Ben je al bekend met Jacko Meijaard? Heeft hij je interesse gewekt en heb je zijn cursus al aangeschaft en helemaal doorgenomen.

Dan is de kans groot dat je meer wilt leren over affiliate marketing. Wat ik je dan aanraad is om jezelf eens te gaan verdiepen in Paco Vermeulen.

Paco Vermeulen heeft ook een cursus.

Deze cursus heet Affiliate marketing in 10 dagen. De naam doet misschien anders vermoeden, maar dit is een uitgebreide cursus hoe je in 10 stappen een geweldige affiliate marketing website maakt.

Lees hier meer over: Paco Vermeulen

of Lees hier meer over: Affiliate marketing in 10 dagen

2 gedachten over “Jacko Meijaard”

Plaats een reactie