Internet succes gids

Internet succes gids is een online platform die gaat over affiliate marketing. Op dit platform vind je 5 verschillende producten. Dit zijn cursussen van de oprichter Jacko Meijaard. Maar ook mindset trainingen of coachingprogramma’s.

Jacko Meijaard is internet succes gids begonnen, nadat hij zelf succes heeft behaald met affiliate marketing. Bij affiliate marketing promoot je producten via bijvoorbeeld een website. Als de bezoeker overgaat tot een aankoop krijg jij een gedeelte van dat bedrag.

Belangrijk om te weten is dat het bedrijf waarvan jij de producten promoot al een bedrag heeft gereserveerd voor de commissie, dus het kost de klant niks extra’s als ze via jouw website iets bestellen.

Verdien jij al geld op het internet?

Internet succes gids

1. Belangrijkste product van Internet Succes gids

Het belangrijkste product in mijn ogen van de internet succes gids is de affiliate marketing revolutie 4.0. Als je deze cursus volgt heb je meteen een solide basis om succes te boeken met affiliate marketing.

deze cursus van de internet succes gids bestaat uit 7 modules

In deze 7 modules leer je:

 • De start met affiliate marketing
 • website inrichten
 • hoog scoren in Google
 • website live zetten
 • meten is weten (uitleg over google analytics)
 • puntjes op de i (het perfectioneren van je website)
 • hoe je nieuwe berichten toevoegt en mogelijkheden tot een gratis clarity call
internet succes gids modules

Ook zijn er zes instructie video’s in deze cursus van de internet succes gids. Hierin worden bepaalde zaken voorgedaan en uitgelegd. Zo word het eigen website systeem van Jacko Meijaard gebruikt in de modules. In de instructie video’s leggen ze uit hoe je ook een website met wordpress kan maken.

In deze 6 instructievideo’s van de internet succes gids leer je:

 • Je website maken met WordPress
 • WordPress goed instellen
 • Google is je vriend
 • Geld verdienen met je website
 • The Money Is In The List
 • Leads Scoren

teksten uitbesteden

Internet succes gids wil ervoor zorgen dat jij op een passieve manier aan een inkomen komt. Daarom is er ook een speciale video van Internet Succes Gids waarin ze jou uitleggen hoe je het best teksten kunt uitbesteden.

Als je de teksten voor een bedrag uit besteedt en met die teksten vervolgens meer geld verdient. Verdien je geld door er nauwelijks iets voor te doen. Je hoeft de tekst alleen aan te vragen, te betalen en vervolgens op jouw affiliate website te plaatsen, die je met de hulp van internet succes gids tot een succes maakt.


Claim 84% korting op de affiliate marketing revolutie

2. Mindset cursus van Internet succes gids

Internet Succes Gids heeft ook een audiocursus. In deze audiocursus worden er 3 onderwerpen besproken

 • Persoonlijk
 • Sport & gezondheid
 • Business

Zelf heb ik deze cursus ook aangeschaft en ik vond het heel inspirerend om naar de audiofragmenten te luisteren. Ik luisterde iedere dag een fragment op weg naar het werk.

persoonlijke mindset

In het persoonlijke gedeelte worden er belangrijke
boodschappen meegegeven. Veel dingen zul je misschien min of meer al weten.
Maar om het nog een keer te horen is belangrijk en dan moet je het ook gaan
toepassen. Zo gaat het over visualiseren van doelen, waarom je negatieve mensen
moet vermijden. Waarom je niet zoveel moet klagen en waarom je moet stoppen met
het denken dat geld slecht is. En nog veel meer. Het persoonlijke gedeelte
heeft 34 audiofragmenten

sport en gezondheid mindset

Het sport en gezondheid gedeelte bestaat uit 7 audiofragmenten. Dit gaat over je levensstijl, je slaapritme en hoe je meer en beter kan sporten. Al met al zeer goede informatie. Tuurlijk is dit niet het beste sportadvies, maar wel een van de beste sportadviezen voor een ondernemer die het toch al druk heeft met andere zaken.

Mindset op business gebied

In het 3 deel worden business adviezen gegeven. Welke inkomsten je wilt hebben, waarom je niet voor 1.000 of 2.000 euro per maand wil gaan. waarom je niet bang moet zijn voor wat andere mensen op social media van je vinden.

10 K per maand business ideeën

in het 4e deel worden een paar business ideeën gegeven. De ideeën vind ik zelf niet heel geweldig en een beetje kort door de bocht. Aan de andere kant geeft het wel weer inzicht hoe makkelijk het is om geld te verdienen. En zeker in deze tijd met internet.

3. Internet Succes gids webinair

Daarnaast biedt Internet Succes Gids ook 2 coaching programma’s aan. De ene gaat via een maandelijkse webinair. Hierbij geeft Jacko Meijaard de laatste updates over de online marketing wereld. De beste en nieuwste tactieken legt Jacko Meijaard hier uit en verteld ook nieuwe methodes en informatie om sneller geld te gaan verdienen online

Alle webinars die al ooit zijn gegeven kun je terug kijken ook als je nog geen lid was op dat moment. Momenteel staan er al meer dan 10 video’s op met zeer waardevolle informatie.

Ook krijg je High Priority Persoonlijke Support als je ergens tegen aan loopt staan er ervaren mensen voor je klaar om je te helpen.

4. Persoonlijke coaching

Ook kun je voor de persoonlijke coaching gaan met Jacko Meijaard. Hij biedt eerst een gratis gesprek aan van 45 minuten om te kijken wat je doelen zijn.

In dit gesprek wordt ook gekeken of je een match bent met Jacko Meijaard. als je een match bent met Jacko gaat hij je helpen om zo snel mogelijk 10.000 euro per maand te verdienen. Dit doet hij door advies te geven over hoe hij dit zelf heeft bereikt.

5. Internet succes gids forum

Jacko weet dat het belangrijk is om gelijkgestemden te vinden. Daarom heeft hij op zijn website de internetsuccesgids gemaakt. Dit is een apart gedeelte op de internetsuccesgids.nl. Dit is een mooie plek om met gelijkgestemden te sparren en elkaar te motiveren. Ook kun je vragen om feedback voor je website of heel veel kennis op doen door een vraag te stellen en er zullen dan altijd wel mensen zijn die je willen helpen met hun ervaring. En uiteraard kun jezelf ook mensen helpen. Forum internet succes gids is een zeer waardevolle plek waar je diverse gelijkgestemden kan vinden die je ook nog eens gratis en vrijblijvend helpen.

Op het internet succes gids forum worden de volgende onderwerpen besproken.

 • SEO: hoe scoor je hoog in Google
 • WordPress: Hulp nodig bij dit Content Management Systeem? Genoeg mensen met kennis hierover
 • Market Theme: vragen over het website systeem van Jacko Meijaard
 • Stel jezelf voor: wie zijn er nog allemaal meer bezig met Affiliate marketing
 • Offline meetups: Zin om andere affiliate marketeers te ontmoeten, bekijk in dit forum of er ergens een bijeenkomst is of organiseer er zelf een.
 • En zo zijn er nog een aantal onderwerpen meer.
 • Succes lounge: Hier kun je jouw succes delen of geïnspireerd raken door het succes van andere.

Het internetsuccesgids forum is gratis te bezoeken.

6. Internet Succes Gids review

Mijn internet succes gids review is zeer goed. Deze cursus is niet zo’n €997 cursus waar dan een paar open deuren worden ingetrapt. Sterker nog dat is het op 2 manieren niet.

Er worden in de cursus super praktische tips gegeven en daarnaast is de cursus ook nog eens belachelijk goed koop.

Bekijk hier het aanbod van succesgids

7. Superkorting van de internet succes gids

Internet succes gids biedt momenteel een forse korting op de affiliate marketing revolutie.


Claim hier 84% korting op de affiliate marketing revolutie

Plaats een reactie