Harm van Wijk

Harm van Wijk

Wie is harm van Wijk? Harm van Wijk staat bekend als een belegger met veel ervaring. Zelf is hij al 25 jaar actief in de beleggingswereld.

Eerst heeft hij gewerkt voor grote bedrijven zoals Binckbank en SNS bank.

Tegenwoordig helpt hij de gewone man om goed te investeren in aandelen.

Daarvoor heeft hij het product de Trading Navigator Methode ontwikkeld. Maar voordat je dit product aanschaft wil je misschien meer weten over Harm van Wijk.

Dan ben je op de goede website. Want hier vertellen we alles wat je moet weten over Harm van Wijk.

Wie is Harm van Wijk?

Bekend van tv en radio

Harm van Wijk is een belegger met ruim 25 jaar ervaring. Hij is een specialist op de Nederlandse markt. Daardoor wordt hij ook regelmatig uitgenodigd om op tv of radio te komen vertellen over de standen van de beurs.

Zo is hij te gast bij NPO 1 en 2 bijvoorbeeld bij het programma EenVandaag.

Ook wordt hij uitgenodigd voor Business Class, echter kan het zijn dat hij hiervoor betaald. Maar waarschijnlijk wordt hij ook hier gewoon uitgenodigd als expert.

Studie

Harm van Wijk heeft gestudeerd aan de universiteit van Tilburg. Nadat hij hier zijn diploma heeft behaald is hij gaan werken in de Financiële wereld.

werkgevers

Voordat hij begon met zijn trainingen, heeft Harm van Wijk voor diverse bedrijven gewerkt.

Na zijn studie begon hij te werken voor de SNS bank. Hier was hij verantwoordelijk voor de marketing. Om dit beter te verbeteren heeft hij diverse beleggingssites opgezet. Een voorbeeld hiervan is de SNS FundCoach. Dit heeft hij, samen met zijn team, ontwikkeld.

SNS was niet zijn enige werkgever. Hij heeft ook diverse andere projecten en werkgevers gehad.

  • Financiele telegraaf – Hiervoor is hij sitemanager geweest
  • BinckBank – Ook hier deed hij de marketing voor de verkoop en business development afdeling.
  • ABN-AMRO – Hier heeft hij aan de ABN Amro Turbo opties gewerkt om dit te lanceren.

Harm van Wijk heeft dus enorm veel ervaring in de beleggingswereld op gedaan. Hij merkte dat ‘de gewone man’ flink wat verlies maakte als het ging om aandelen. Hij besloot om deze mensen te gaan helpen.

Daarom besloot hij na voor al deze werkgevers te hebben gewerkt. De Trading Navigator Methode te ontwikkelen.

Beleggen.com

De website beleggen.com is van Harm van wijk. Hier op deelt hij wekelijks nieuwe content. Het gaat over diverse onderwerpen.

Zo schrijft hij over beleggen en investeren. Echter heeft hij ook aandacht voor daytraden.

Naast de blogs kun je er ook diverse e-books downloaden.

YouTube

Ook is Harm actief op YouTube. Op zijn kanaal deelt hij uiteenlopende tips.

Zo bespreekt hij bijvoorbeeld over of huizenmarkt een vloek is of een zegen voor beleggers.

Maar het zijn niet alleen beleggingsadviezen. Hij heeft het ook over de emoties bij het beleggen en Hoe je al met 250 kan beginnen met beleggen en een mooi rendement kan behalen.

Trading Navigator Methode

Daarnaast heeft Harm van Wijk ook een cursus op de markt gebracht. Bij deze cursus zit ook een software. Dit wordt de Trading Navigator genoemd.

Door deze software wordt het eenvoudig om te bepalen welke aandelen je in de gaten moet houden. Met het script zorg je voor verschillende datapunten. Op basis hiervan vergaar je tips en trucs. En het allerbelangrijkste is dat je alerts krijgt wanneer je moet kopen en verkopen.

Alle nieuwe trends die op de markt verschijnen worden meegenomen in dit script. Hierdoor is het zeer geschikt voor de lange termijn en zal je op de lange termijn altijd winst behalen.

Het is niet zo dat je geen verlies kan maken, op sommige aandelen zal je toch verlies maken. Echter op de lange termijn zal je winst maken.

Gratis cursus van Harm van Wijk

Je hebt nu een beter beeld van Harm van Wijk gekregen. Echter is er nog een betere manier om te kijken of het iets voor jou is.

Er is namelijk een gratis handleiding.

GRATIS handleiding

Download hier gratis en geheel vrijblijvend de handleiding van Harm van Wijk

Geschreven door:

admin

Mijn naam is Jan en ik woon in Heesch. Sinds 2012 ben ik al actief in de online wereld. Destijds heb ik een nieuwe website voor Fitland Oss opgezet tijdens mijn stage. Na die stageopdracht ben ik er blijven werken om de website te verbeteren. Op het moment dat ik met die stage opdracht begon kreeg ik een obsessie met online marketing. Alle statistieken die erbij komen kijken, hoe kom je hoger dan andere sportscholen in de omgeving, hoe kan de website meer waarde toevoegen. Er zat zoveel meer achter dan alleen een simpel website te bouwen. En nu jaren later weet ik nog niet alles, maar ben wel gepokt en gemazzeld en heb een berg aan ervaring die ik hier graag met jou deel.

Alle berichten bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *