geld verdienen met e-commerce

geld verdienen met e-commerce

Ja je leest het goed het is niet makkelijk. Elke zogenaamde expert vertelt je namelijk dat geld verdienen met e-commerce super makkelijk is. Ze laten screenshots zien van omzetten van tienduizenden euro’s per maand, dikke auto’s en dat ze continue op reis zijn.

En dit is zeker mogelijk. Alleen zeggen ze dat jij dit ook na een aantal weken of maanden kan bereiken. Vervolgens laten ze zien dat studenten van deze goeroe dat ook bereiken. En dit zullen vast geen nep verhalen zijn. (in sommige gevallen misschien wel.)

Maar dit zijn de beste van beste. Ze hebben misschien al ervaring in de sales of marketing. Tja dan beginnen zij met een voorsprong en begin jij bij stap 1

Het begin

wat moet je doen bij stap 1?

Het belangrijkste is je mindset. Bereid je er op voor dat het een lange weg gaat worden. Je zal in het begin weinig tot niks verdienen. Je moet hard werken en het zal met vallen en op staan gaan.

Je zal fouten gaan maken. En vaak het als dan gevoel krijgen.

Wat is het als dan gevoel?

Als ik X had gedaan had ik Y resultaat gehad.

Dit zijn hele vervelende momenten, maar ze horen erbij. Het zal voelen als verlies omdat je bijvoorbeeld omzet mist. Maar bekijk het positief je hebt iets geleerd waarmee je jaren vooruit kan en dus jaren geld aan kan verdienen.

Waarom geld verdienen met e-commerce

Een online onderneming is super eenvoudig. En het is heel eenvoudig om te beginnen.

Waar je bij een fysieke winkel flink moet investeren valt dat bij een internet onderneming wel mee.  

Het enige wat je dan nodig hebt is een laptop een internetverbinding en eventueel een website. (al is dit ook niet altijd nodig je kan ook gebruik maken van bol.com of een social media account)

Daarnaast zijn de marges van digitale producten ook vele malen groter. Je maakt eenmalig een product en dat zijn dan de kosten. Je hoeft hier alleen nog belasting over te betalen en soms een kleine vergoeding voor bijvoorbeeld Ideal of PayPal te betalen.

Verkopen via Bol?

Zoals ik zojuist al zei hoef je voor je eigen internetonderneming niet altijd een eigen website te hebben.

Je kan gebruik maken van zogenaamde platforms. En daarom kun je er voor kiezen om via bol.com te verkopen.

Maar waarom zou je via bol.com verkopen?

E-commerce is een grote markt. Bol.com maakt meer dan 1 miljard omzet per jaar. En deze omzet groeit nog ieder jaar. Mensen gaan dus steeds meer geld uit geven op internet.

En via welke website heeft bijna iedereen wel eens iets besteld? Juist bol.com 

Vroeger zochten mensen nog wel eens via Google. En dat gebeurt nu ook nog heel vaak, maar er is ook een groot gedeelte dat direct gaat zoeken via bol.com 

En de mensen die wel zoeken via Google hebben ook nog eens een grote kans dat ze op de site van bol.com terecht komen.

Dus als jij ervoor kiest om je producten aan te bieden voor bol.com heb jij meteen een grote groep mensen die in de buurt komen van jou producten. Want bol.com doet voor jou de reclame, de SEO, de marketing en veel klanten hebben vertrouwen in bol.com. Vertrouwen wat jij nog maar moet zien te winnen voor de klant

Bereid Je Voor Op De Toekomst

Geld verdienen op het internet is al een hele grote markt. Maar laat je niet vergissen. Je zal veel mensen horen zeggen dat de markt al verdeelt is. Echter is dit niet waar.

De markt blijft alsmaar groeien dus er liggen nog voldoende kansen. Maar hoe langer je wacht hoe moeilijker het wordt. Hoe langer je wacht met het leren van een skill hoe minder je er aan zult hebben.

Daarnaast is deze skill die je leert ook te gebruiken op andere platformen zoals bijvoorbeeld het grote Amazon of juist een oude bekende in Nederland Marktplaats.

Nu ben je misschien benieuwd hoe je dit kan leren? Want Amazon komt immers ook naar Nederland toe zoals je waarschijnlijk wel weet.

Nou dan heb jij als lezer van Revival Marketing een mooie kans om te ontdekken of jij geschikt bent voor E-Commerce.

Hier kun je namelijk een gratis training volgen en ontdekken of het iets voor jou is.  

geld verdienen met e-commerce

Gratis E-commerce training

Onderneem actie

Je tijd is beperkt. Elke dag dat je niet voor jezelf iets begint op te bouwen is een gemiste kans. Ik neem aan dat je financiele vrijheid wilt. Anders was je nu al wel opgehouden met lezen? Dus ook jij wil geld verdienen met e-commerce.

Dus klik op die button hierboven om je in te schrijven voor de gratis cursus of onderneem direct actie en koop een cursus. Of als je de training al ooit gevolgd hebt ga op zoek naar producten.

Wil je weten hoe je moet zoeken naar producten bekijk deze video dan eens.

Of download hier 800 product ideeën.


Download 800 Productideeën (GRATIS)

Er zijn al teveel mensen die E-commerce doen

Dit is iets wat je heel vaak hoort. Echter is dit niet waar. Ook al doen duizenden mensen het toch liggen er kansen. Ook jij kan nog geld verdienen met e-commerce.

Je kan vandaag de dag toch ook nog een yogastudio starten en succesvol worden? Of een nieuw restaurant beginnen wat succesvol is.

Dus waarom zou het niet kunnen op een groeiend platform als bol.com.

Funfact

De omzet van bol.com steeg in 2019 met 30% naar 2,8 miljard.

Voorkom onnodige fouten

Straks had ik het al over als dan momenten.

Deze kun je een aantal voorkomen als je ervoor kiest om te leren van mensen die al hetzelfde hebben gedaan. Zoek een leermeester. Of dat nou is om producten te verkopen via bol.com of bijvoorbeeld affilate marketing of een SMMA oprichten. Er is een grote kans dat er iemand is die al eerder hetzelfde pad als jou heeft bewandeld.

Deze kan je wijzen op een aantal valkuilen, vertellen welke fouten hij heeft gemaakt en hoe jij deze kan voorkomen en jou door moeilijke momenten heen slepen.

Als je wilt leren over verkopen via bol.com raad ik je aan om in contact te komen met Jia Ruan en zijn team. Hij weet niet alleen hoe hij je producten moet verkopen op bol.com. Hij weet ook hoe je mensen moet motiveren en inspireren.  

Bol.com & Amazon Draaien Op 3e Partijen.

Bol.com en Amazon draait grotendeels op derde partijen. Deze derde partijen verkopen via bol.com. Dit kunnen al bestaande bedrijven zijn met een fysieke winkel. Echter kan dit ook gewoon een nieuwe startende ondernemer zijn. Dus mensen zoals jij en ik  

Bol.com en Amazon stellen hun platform beschikbaar aan ondernemers die hun product willen verkopen en daarmee geld willen verdienen. En dat legt ze zeker geen windeieren.  

Mocht een van deze 2 giganten failliet gaan dan staat er wel weer een ander platform op die hetzelfde gaat doen. (Fonq is ook al een bedrijf die hetzelfde doet, alleen zijn deze iets strenger wie ze toelaten op het platform.) 

 Dus de technieken en skills die je leert kun je altijd toe blijven passen. Ook al verdwijnt een van deze gigantische spelers, iets wat zeer onwaarschijnlijk is.

Logistiek uitbesteden

Een ander groot voordeel van bol.com is dat je het hele logistieke proces kan uitbesteden. 

Dit zorgt ervoor dat geld verdienen makkelijker wordt en je het overal ter wereld kan doen met een laptop en internetverbinding.

Je hoeft zelf geen kostbare tijd te verspillen met pakketjes inpakken en adressen op te schrijven. Hierdoor kun je aan je bedrijf werken om het laten groeien. In plaats van in je bedrijf.

Hoe kun je de logistiek dan uitbesteden?  

Bol.com heeft hier een speciale service voor: Logistiek Via Bol (LVB). Deze service pakt voor jou de pakketjes in, verstuurt ze en regelt de retouren. Ook doen ze nog een gedeelte van de klantenservice. Echter moet je dit gedeeltelijk zelf doen. Je moet de vraag van de klant binnen 24 uur beantwoorden. Dat is misschien ook wel belangrijk om te weten.

Om het hele logistiek proces uit te besteden moet je natuurlijk wel iets betalen. Dit kost een paar euro per pakketje dat voor jou verstuurd wordt. 

Al enthousiast geworden?


Gratis E-commerce

Wat maakt dit model beter dan de rest?

Dat is zo 1,2,3 niet te zeggen. Niet voor iedereen is hetzelfde model het beste. Je moet ook kijken welk model bij jou past. Maar daar later nog wat meer over.

Dit is de toekomst. Deze enorme platformen zullen niet zo maar 1,2,3 verdwijnen. En zeker niet allemaal.

Het is de toekomst van het internet om producten via een platform te verkopen. Dus de skills die je leert zul je zeker 40-50 jaar kunnen gebruiken om eenvoudig een mooi inkomen te verdienen.

Andere methodes die misschien beter bij jou passen.  

Dropshipping, hier ben ik zelf niet zo’n fan van. Ik zie zelf niet echt de meerwaarde in van dropshipping. Mensen willen vaak vandaag bestellen en de volgende dag het product al in huis. Soms kan dit met dropshipping maar veel vaker zal het langer duren.

Daarnaast is  

Affiliate Marketing:

Heb je geduld en ben je goed met taal en kun je leuke teksten schrijven.

Dan is affiliate marketing echt iets voor jou

Hou er wel rekening mee dat je de eerste maanden weinig tot geen geld zult verdienen.  

Social Media Marketing:

Een SMMA runnen is ook een manier van online geld verdienen.

Belangrijk hierbij is wel dat je goed bent met sales of dit echt wilt leren. Je zult namelijk bedrijven moeten benaderen en deze moeten overtuigen waarom social media marketing noodzakelijk is. Tuurlijk kun je dit ook leren. In deze cursus is daar ook veel aandacht voor.

Wel heeft dit model wat minder vrijheid dan de andere modellen. Zeker in de beginperiode.  

Kan dit naast mijn studie of werk?

Zeker weten. Dit business model is te combineren met werk of school.

Wel is het belangrijk om er tijd voor in te plannen. Ongeveer een uurtje per dag. Dus dat wordt wel een tijdje minder netflixen.

Maar je kan wel langzaam maar zeker bouwen aan je eigen business en als het geld langzaam maar zeker binnenstroomt kun je stoppen met je studie of tegen je baas zeggen dat je niet meer komt en vol gaan voor E-commerce.  

Geld Verdienen Met Internet. Eindoordeel

Zoals we in het begin al zeiden. Makkelijk is het niet. Maar waarom is het niet makkelijk? Omdat de meeste mensen zich na een paar dagen al laten afleiden. Ze kunnen het niet opbrengen om elke dag aan hun e-commerce business te werken.

Veel mensen gaan liever netflixen of victory royal spelen.

Het is dus belangrijk om elke dag even iets aan je e-commerce bedrijfje te doen.   

Ook als je ziek bent, ook op zondag en ook als je een kater hebt. Als je dit doet zal je bedrijf elke dag langzaam maar zeker groeien en zal je waarde toevoegen en de concurrentie verslaan.

Je kan alleen leren door het te doen, ik spreek ervaring, dus welke actie ga jij vandaag ondernemen om aan je e-commerce business op te bouwen?

Kies jij voor de gratis E-commerce training of lees je liever nog eert wat over affiliate marketing


Gratis Training over E-commerce

Geschreven door:

admin

Mijn naam is Jan en ik woon in Heesch. Sinds 2012 ben ik al actief in de online wereld. Destijds heb ik een nieuwe website voor Fitland Oss opgezet tijdens mijn stage. Na die stageopdracht ben ik er blijven werken om de website te verbeteren. Op het moment dat ik met die stage opdracht begon kreeg ik een obsessie met online marketing. Alle statistieken die erbij komen kijken, hoe kom je hoger dan andere sportscholen in de omgeving, hoe kan de website meer waarde toevoegen. Er zat zoveel meer achter dan alleen een simpel website te bouwen. En nu jaren later weet ik nog niet alles, maar ben wel gepokt en gemazzeld en heb een berg aan ervaring die ik hier graag met jou deel.

Alle berichten bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *