Crypto Masterclass review | AllesOverCrypto.nl

Crypto Masterclass review | AllesOverCrypto.nl

Je zal ongetwijfeld wel mensen kennen die met crypto munten bezig zijn. De interesse naar deze munten blijft nog steeds stijgen ondanks dat de bitcoin een tijdje terug hard naar beneden ging.

Echter zijn er veel mensen die nog twijfelen. Ze vragen zich af hoe ze het best kunnen beginnen. Voordat ze beginnen met investeren willen ze meer leren over cryptocurrency. Zo willen ze weten wat de beste cryptomunten zijn en een plan om te investeren. Een cursus waarin je dit kan leren is de Crypto masterclass.

Echter zijn er diverse cursussen, maar welke is nou betrouwbaar? Persoonlijk vind ik de cursus van AllesOverCrypto. zeer goed. In dit artikel ga ik uitleggen waarom de masterclass zo goed is.

Zo hebben Derek Westra en Patrick Suiker al jaar op jaar bewezen goed werk te leveren wat betreft cryptocurrency.

Zo hebben ze al diverse starters geholpen met hun eerste cursus. de crypto beginnerscursus. Deze voldeed echter niet meer voldoende en toen hebben ze de Crypto Masterclass gemaakt. Deze gaan we nu bespreken.

Wat is cryptocurrency eigenlijk?

Voordat we beginnen met de masterclass te bespreken is het misschien handig om nog eens uit te leggen wat cryptocurrency precies zijn.

Cryptocurrency zijn digitale munten, waarmee je ook digitaal kunt betalen. Zo kun je bij thuisbezorgd.nl bijvoorbeeld al betalen met bitcoin.

Sommige mensen denken dat crypto de toekomst is wat betalingen betreft. Dat blijft natuurlijk altijd maar de vraag, maar de vraag voor de munt blijft over het algemeen wel stijgen.

AllesOverCrypto.nl

Derek Westra & Patrick Suiker zijn AllesOverCrypto gestart door de enorme fascinatie die ze hebben voor cryptomunten.

Op deze website delen ze enorm veel informatie. Voornamelijk in de vorm van e-books, trainingen en blogs. Op deze manier proberen ze het laagdrempeliger te maken voor mensen om te beginnen met cryptomunten.

Veel beginners komen bij AllesOverCrypto uit als ze informatie willen hebben voordat ze beginnen.

De website is ook handig voor het vinden van actuele koersen.

Derek Westra & Patrick Suiker

Derek Westra en Patrick Suiker zijn de personen achter allesovercrypto.nl

Zij zorgen voor alle informatie op de website, de ebooks en blogs en ook verzorgen ze regelmatig trainingen.

Maar wat is nou de achtergrond van deze twee jongens?

Beide hebben ze een masteropleiding gevolgd. Zo heeft Derek Westra de opleiding gedragseconomie en speltheorie afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Patrick suiker heeft aan de Universiteit van Amsterdam de opleiding entrepreneurship gevolgd.

Wat is Crypto Masterclass?

De crypto masterclass richt zich op de Nederland en België. De cursus is heel compleet en goed te begrijpen.

Alles wordt heel helder uitgelegd en er wordt geen duur vakjargon gebruikt. Zo is het voor de ultieme beginners ook goed te begrijpen.

Maar wat bevat de Crypto Masterclass nou allemaal? dat gaan we nu bespreken.

beginnerscursus

in het verleden hadden Derek en Patrick een beginnerscursus. Dit was vroeger het belangrijkste product van AllesOverCrypto.

De beginnerscursus kon je vroeg los kopen voor €400,-. Maar deze cursus zit nu in de masterclass.

Echter was dit niet voldoende. De crypto markt ontwikkelden zich en dus moest de cursus ook ontwikkeld worden. Daarom worden er nu steeds meer modules aan de cursus toegevoegd en is de beginnerscursus slechts een onderdeel van de cryptomasterclass.

E-books

Als je de cursus besteld krijg je ook wat leesvoer.

  • Het ultieme investeringshandboek
  • De bitcoinbijbel
  • het altcoinmagazine
  • Een leven zonder zorgen dankzij bitcoin
  • 12 waardevolle crypto tips voor beginners
  • bitcoin en cryptocurrency begrippenlijst

de 2 meest waardevolle ebooks zijn de bitcoinbijbel en het ultieme investeringshandboek. Daar zal ik dan ook iets meer over vertellen.

De bitcoinbijbel

De bitcoinbijbel is bij veel Nederlandse en Belgische crypto-handelaren bekend. Normaal is dit boek te koop voor €50,- Echter krijg je hem bij de cursus gratis.

In het boek wordt uitgelegd waarom crypto de toekomst is. Natuurlijk komt hier ook uitgebreid blockchain aanbod. Want zonder blockchain geen crypto.

In dit boek wordt uitgebreid verteld waarom blockchain en crypto voor een enorme revolutie gaan zorgen.

Het ultieme investeringshandboek

Wat is het grootste probleem bij investering doen? Vaak vinden mensen het lastig om te beslissen wanneer het beste moment is om cryptomunten te kopen of verkopen.

Dit kennen we natuurlijk al vanuit het beleggen. Mensen kopen een aandeel als het stijgt en dan daalt hij en raken ze in paniek.

Maar dat is niet het enige probleem, vaak weten mensen ook niet hoeveel ze moeten investeren.

Daarom hebben Derek Westra en Patrick Suiker ook een ebook gemaakt met een stappenplan. Door dit ebook weet je precies wanneer je moet kopen en met wat voor bedrag je dit kan doen.

The Million Dollar Template

Door het bijhouden van een logboek waarin al je trades staan vergroot je jouw kans op succes enorm.

Met dit template reken je precies uit hoeveel geld je het best kan in leggen per trade. Hiermee bereken je hoeveel risico je kunt nemen.

Hiermee vergroot je jouw kans op succes enorm.

Crypto Belastinggids

Als je met Crypto begint zul je ook rekening moeten houden met de belastingdienst. Uiteraard willen die een graantje meepikken.

Er bestaat veel onduidelijkheid over wanneer en hoeveel je moet betalen bij crypto. Daarom zit er een belastinggids bij. Hierin leer je precies hoe de belasting bij cryptocurrency werkt.

Voor wie is het geschikt?

Als mensen op het punt staan om te beginnen met crypto is er veel twijfel.

je moet natuurlijk bereid zijn om geld te investeren.

Veel mensen denken ook dat er technische kennis nodig is of dat ze een wiskunde knobbel nodig hebben. Dit is echter niet nodig.

Dit is echter niet nodig. Er zijn diverse website waar je makkelijk bitcoins of andere munten op kan aanschaffen. Ook is er veel informatie online te vinden over welke munten je kan aanschaffen. Hiervoor is het lastige rekenwerk al gedaan. Natuurlijk kun je hiervoor op AllesOverCrypto terecht.

Dus voor wie is de Masterclass geschikt?

Voor mensen die durven te investeren en ook wat tijd ervoor vrij willen maken.

Wil je dit niet dan raad ik je aan om naar de crypto parels te kijken die door deze gasten worden aangeboden.

Community – The Zone

Als je besluit om de crypto masterclass aan te schaffen krijg je ook toegang tot een groep met gelijk gestemden. Deze community heet the zone.

Dit is een facebook groep met mensen die ook de masterclass hebben aangeschaft.

Mijn ervaring met de Crypto masterclass

Zelf wist ik totaal niet waar ik moest beginnen voordat ik met de crypto masterclass begon.

Ik was bang, omdat ik hoorde dat je munten gestolen kunnen worden en dacht dat het ingewikkeld was om munten te kopen en verkopen.

Dit bleek echter niet zo te zijn. Door de cursus van AllesOverCrypto.nl heb ik een goeie start gemaakt.

Daarnaast leer je natuurlijk ook diverse dingen over bijvoorbeeld bitcoins of andere cryptocurrency.

Garantie Crypto Masterclass

Uiteraard krijg je een garantie op de Crypto Masterclass.

14 dagen kun je het product uitproberen. Vind je het niks, stuur je een mailtje en word je geld terug gestort.

No question asked

Gratis training

Uiteraard vraagt AllesOverCrypto geld voor de Masterclass. Echter bieden ze ook een gratis Training aan.

Je kan jezelf hier inschrijven voor de gratis training.

Gratis Training

Bekijk hier wanneer de gratis training is van Patrick Suiker en Derek Westra en volg geheel vrijblijvend de crypto training.

Geschreven door:

admin

Mijn naam is Jan en ik woon in Heesch. Sinds 2012 ben ik al actief in de online wereld. Destijds heb ik een nieuwe website voor Fitland Oss opgezet tijdens mijn stage. Na die stageopdracht ben ik er blijven werken om de website te verbeteren. Op het moment dat ik met die stage opdracht begon kreeg ik een obsessie met online marketing. Alle statistieken die erbij komen kijken, hoe kom je hoger dan andere sportscholen in de omgeving, hoe kan de website meer waarde toevoegen. Er zat zoveel meer achter dan alleen een simpel website te bouwen. En nu jaren later weet ik nog niet alles, maar ben wel gepokt en gemazzeld en heb een berg aan ervaring die ik hier graag met jou deel.

Alle berichten bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *