Corné Marchand

Wie is Corné Marchand?

Corné marchand is een jonge internet ondernemer die 23 jaar oud is. Hij heeft bijna zijn hele leven in Waddinxveen gewoond een plaatsje in de buurt van Rotterdam. Echter is Corné Marchand onlangs verhuisd naar Spanje.

Wat doet Corné Marchand?

Corné Marchand is een affiliate marketeer. Hiermee begon hij omdat hij het werk wat hij toen deed niet leuk vond. Hij werkte namelijk 40 uur in de week voor een baas bij een tuincentrum.

Hij besloot om op google te zoeken naar andere manieren om online geld te verdienen. Daarbij kwam hij het verdienmodel affiliate marketing tegen.

Na nog even verder te zoeken vond hij de internet succes gids van Jacko Meijaard. Hij besloot met deze cursus aan de bak te gaan.

Binnen 2 jaar had hij voldoende geld verdient om zijn baan op te zeggen en volledig aan de bak te gaan met Affiliate Marketing.

Welke websites heeft Corné Marchand?

Corne Marchand heeft diverse affiliate websites. Een van de bekendste hiervan is degeldwolf.nl.

Hierop geeft hij advies hoe je online geld kan verdienen met verschillende business modellen zoals bijvoorbeeld met een social media marketing bureau, dropshipping, het handelen in aandelen of het investeren in crypto.

Daarnaast is Corne Marchand ook een enorme sportfanaat. Omdat het echt een fanatieke sporter is heeft hij daar ook een website overgemaakt. Deze website heet gymunie.nl

Zoals je misschien al weet zijn de sport en geld niche niet de makkelijkste niches in de affiliate wereld, toch heeft Corné Marchand hier succes mee. Dat zegt wel iets over zijn kwaliteiten als affiliate marketeer.

Actief op YouTube

Corné is ook zeer actief op YouTube. Hier neemt hij diverse soorten video’s op.

Hij heeft bijvoorbeeld een video van 1 uur waarop hij jou uitlegt hoe je een affiliate website kan bouwen.

Maar de laatste tijd kunnen we Corne ook wel Corne crypto noemen. Hij geeft zijn mening over welke munten je moet kopen. En ik zag hem in die video de munt Polkadot aanraden en heb er spijt van dat ik die niet gekocht heb want deze steeg gigantisch.

Echter was het voor mij niet het juiste moment om te kopen, omdat ik me nu volledig focus op affiliate marketing. Want Focus is heel belangrijk, ik denk dat Corné dat ook zou zeggen.  

Podcast

Tegenwoordig hoor je er als goeroe niet meer bij als je geen podcast hebt.

Dat beseft Corné samen met zijn compagnon Robert Jansen ook. (ik ga later meer over hun samenwerking vertellen)

Dus besloten ze een podcast te starten, inmiddels hebben ze een paar afleveringen online staan. De eerste afleveringen waren redelijk kort. Maar er zitten ook langere afleveringen bij. Bijvoorbeeld een van 40 minuten. Ze zijn nog net startende, maar er zit al zeker waarde in de podcast.

De podcast is op spotify te luisteren en op YouTube.

Affiliate marketing domination

Corne Marchand heeft samen met Robert Jansen ook een cursus ontwikkeld. Deze heet de Affiliate Marketing Domination.

In deze Cursus leert hij jou samen met Robert Jansen alle trucs voor affiliate marketing. Bijvoorbeeld het maken van geweldige content, het scoren in google, hoe je emailmarketing inzet. Maar ook hoe je jouw winst van affiliate marketing opgeeft bij de belastingdienst. Al met al een complete cursus.

Bekijk hier de cursus Affiliate marketing domination

Corné Marchand geeft een gratis training:

In de gratis training leert Corné je diverse stappen over hoe je een affiliate business kan starten

Daarnaast kun je ook een gratis boek downloaden van Corné. Het e-book helpt je om te starten met je business, je kan het boek hier downloaden:

Naar 5K+ per maand met Affiliate Marketing e-book

Tot Slot:

Al met al is Corné Marchand lekker aan de weg aan het timmeren. In het begin was ik zeker jaloers en een beetje sceptisch over deze jongen. Maar door hem een tijdje te volgen heeft hij een positieve indruk op mij gemaakt en heb ik sympathie voor deze hard werkende affiliate marketeer en is het echt een inspiratiebron voor mij.

Plaats een reactie