Boyd Hoek

Boyd Hoek

Misschien heb je Boyd Hoek wel eens voorbij zien komen.

Hij promoot zijn eigen SMMB. De social media marketing bureau. In deze cursus leert Boyd Hoek je hoe je een eigen bureau opzet.

Ik ga je eerlijk met je zijn en zal meteen met de deur in huis vallen. Persoonlijk vind ik de agency masterclass van Jia Ruan en Mitchell Weijerman beter.

Wie is Boyd Hoek?

Boyd hoek is dus de man achter de smmb cursus.

Maar wist je ook al dat Boyd Hoek zijn middelbare school niet heeft afgemaakt.

Dit is een van de redenen waarom ik denk dat je beter kan kiezen voor de agency masterclass, maar daar kom ik later nog wat uitgebreider op terug.

Maar Boyd Hoek vertelt zelf heel eerlijk dat hij inderdaad geen gemotiveerde student was op de middelbare school. Hij leefden een rock & roll leven. Feest, drugs en alcohol. Op deze manier zou er niet veel van hem terecht komen. Hij was gestopt met school en het huis uitgezet.

Boyd Hoek kwam echter in een opwaartse spiraal door het advies op te volgen van de twentiesmentor.

Deze gaf hem het advies om te gaan sporten, de beste te worden in het salesbedrijf waar hij ontslagen was en zijn eigen bedrijf op te bouwen die hij een paar maanden geleden al had opgezet.

Hij kreeg zijn baantje terug en werd een van de beste sales mannen bij SQpeople. Hierdoor kreeg hij een winnend momentum, waardoor hij ook met zijn bedrijf in een flow kwam.

Is Boyd Hoek betrouwbaar?

Begrijp me niet verkeerd Boyd Hoek is zeker betrouwbaar. Hij levert wat hij zegt te gaan leveren en er zit zeker waarde in zijn cursus.

Zijn intenties zijn zeker oprecht en hij wil voorkomen dat je net als hem eerst door een diep dal moet gaan voor je het succes kan bereiken met je eigen social media marketing bureau.

Echter kwam ik net ook al bij het punt dat ik liever zou kiezen voor de agency masterclass 2.0.

Deze cursus wordt namelijk gegeven door Mitchell Weijerman, voormalig medewerker van Google en student van Harvard. Daarnaast zit er bij de Agency Masterclass een heel team achter. Dit zorgt voor betere coachinggesprekken. Ze hebben Virgil Brewster die zich specifiek richt op sales, Mitchell Weijerman is de ervaringsdeskundige, Jia Ruan richt zich op de mindset. Ook hebben ze al een aantal updates uitgevoerd bij de agency masterclass. Iets wat minder het geval is bij de SMMB van Boyd Hoek.

Kun je geld verdienen met SMMB?

Ja, zoals ik al eerder zei de cursus van Boyd Hoek is niet slecht.

Met de SMMB is veel geld te verdienen en je hebt er geen tot weinig startkapitaal voor nodig.

Daarnaast is bijna alles wat je verdiend winst.

Het is wel belangrijk om af te spreken met het bedrijf dat zij de advertentiekosten betalen. Naast jouw commissie natuurlijk.

Ook leer je in de cursus hoe je droomklanten kan aantrekken. Deze droomklanten leveren een goeie winst op. Dit kan €500 per maand zijn of zelfs €1.000 per maand of meer.

Nu hoor ik je denken. Is dat echt realistisch? Ja ik heb zelf facebook-ads gerund voor een yogaschool. Met facebook-ads haalde ik 40 nieuwe klanten binnen. Deze klanten betaalden een bedrag van gemiddeld €50 per maand voor een abonnement. Dit is dus dik €2.000 per maand extra omzet voor de yogaschool. En als de klanten gemiddeld een half jaar lid blijven is dat dus een omzet van €12.000. dan is het best redelijk om €1.000 per maand te vragen toch?

Wat leer je in de SMMB cursus van Boyd Hoek.

De cursus duurt 6 weken, heeft 7 modules en 30 lessen.

Week 1 – je fundering leggen

in de eerste week maak je kennis met het businessmodel.

Wat houdt een SMMB oftewel social media marketing bureau nou eigenlijk precies in. Hierdoor krijg je een duidelijker beeld van wat de service is die je gaat aanbieden.

daarnaast ga je ook op zoek naar de markt, welke bedrijven zijn goede potentiele klanten. En je leert de markt kennen.

Ook komt er een stuk mindset aanbod. Dit heeft Boyd Hoek inderdaad goed gezien. Veel mensen lopen tegen oude gewoontes aan, zo denken ze bijvoorbeeld dat het niet mogelijk is om makkelijk €3.000 per maand te verdienen met een SMMB of zijn ze bang om bedrijven te benaderen.

Hierbij helpt zo’n mindset shift enorm.

Week 2 resultaten behalen

In deze week ga je al echt aan de slag. Zo komt het sales proces ter spraken. Je hoeft hierbij nog geen bedrijven te benaderen.

Hoe je een facebook businessmanager opzet wordt hier geleert. Hoe je een facebook pixel maakt en installeert.

Ook word er vertelt hoe je social media marketing moet aanpakken voor lokale bedrijven.

Tevens krijg je uitleg over hoe clickfunnels werkt en hoe jij hier optimaal gebruik van kunt maken. Dit is een website systeem waarmee jij super eenvoudig website kan maken die super goed converteren.

Ook wordt er uitgelegd hoe jij zapier kan gebruiken. Met zapier kun je diverse digitale programma’s optimaal laten samenwerken. Hierdoor bespaar je een hoop tijd, creeer je meer rust en meer focus.

Tot slot krijg je in de 2e week ook drie skeletsystemen. Voor 3 verschillende branches namelijk restaurants, tandarts en fitness industrie.

Ideaal natuurlijk om dit te zien, hierdoor blijft het niet alleen vage theorie, maar krijg je er ook een helder beeld van.

Week 3

In week 3 ga je klanten binnenhalen.

Je gaat aan de slag om klanten proberen binnen te halen.

Als je eenmaal geschikte klanten hebt gevonden, ga je deze niet meteen proberen binnen te halen. Je biedt deze een proefmaand aan.

Natuurlijk is het de bedoeling dat ze na de proefperiode klant van jou worden en ze je gaan betalen.

Week 4

Tijdens week 4 wordt er nog verder op in gegaan.

Hoe je bijvoorbeeld meetings regelt via Cold calls. Ben je geen fan van cold calls, dan laat hij je zien hoe je ook meetings kan regelen via facebook en linkedin.

Daarnaast zit er een close formule bij voor tijdens de meetings. En nog een sales script

Daarnaast zie je de man zelf ook in actie in maar liefst 2 video’s

Week 5

Deze week lijkt op het eerste oog niet heel bijzonder.

Toch is dit een belangrijke les. Hierin leer je hoe je zorgt voor automatische betalingen en facturen. Hierdoor wordt jou business weer een stuk eenvoudiger, waardoor jij meer vrijheid krijgt.

Ook zorg je ervoor dat klanten jouw diensten blijven afnemen en krijg je uitleg over hoe je het magische contract maakt.

Week 6

In week 6 ga je nog meer leren over vrijheid.

Je gaat leren hoe je jouw business passief kan maken en opschalen.

Dus met minder werk, meer verdienen. Klinkt goed hè.

Boyd Hoek legt je hier uit hoe je geschikt freelancers kan vinden. Wat er allemaal voor nodig is om deze in te huren en hoe jij deze mensen het best kunt managen voor het beste resultaat.

Week 7

Week 7 is niet echt meer een les week. Dit is meer een bonus week.

Hier vind je opnames van de coaching calls. Hier kun je extra informatie uit halen. Misschien heeft iemand in het verleden wel hetzelfde probleem als jou gehad. Dan kun je kijken wat Boyd Hoek daarvan vind en hoe hij denkt dat jij het kan oplossen.

Ook vind je hier de opnames van de mastermind die Boyd Hoek heeft gegeven.

Bonussen

Naast de gewone cursussen zitten er ook een aantal bonussen bij zoals tegenwoordig bij bijna elke cursus.

Wekelijkse coaching

Naast de cursus krijg je ook elke week de kans om Boyd Hoek te spreken.

Je hebt dus de kans om elke week door hem persoonlijk gecoached te worden.

Voorbeeld funnels

Zelf heeft Boyd Hoek natuurlijk ook diverse ads gerund. De meest succesvolle deelt hij met jou. Hierdoor kun je afkijken hoe jij ook succesvolle ads kan maken en wat daar voor nodig is.

Vroeger mocht je niet afkijken op school, nu is er niemand meer die daar om geeft. Dus kijk lekker bij Boyd af en maak je ads daarmee succesvol.

Toegang tot mastermind Facebook en Whatsapp groep

Het is fijn om met gelijkgestemde mensen in een groep te zitten. Je omgeving vind het misschien raar dat je dit doet, maar de mensen in deze mastermind niet. Dit zal twijfel bij je weg nemen en je zal je niet eenzaam voelen in deze groep.

Live meetups & exclusieve uitnodigingen

Boyd Hoek organiseert zo nu en dan ook meetups. Je kan hier netwerken met andere leden van de SMMB. Daarnaast kun je ook in contact komen met Boyd Hoek. De locaties zijn centraal in Nederland zodat iedereen een mogelijkheid heeft om te komen.

Ultieme sales scripts

Boyd Hoek heeft zelf honderden verkoopgesprekken gevoerd. Zowel om afspraken te maken als om echte deals te sluiten. Het exacte script wat hij hiervoor volgden geeft hij gratis aan jou.

Kant-en-klaar contract

Heb je een klant binnengehaald? Dan moet je het nog contractueel vastleggen.

Gelukkig hoef je niet iemand in te huren die dit voor je regelt. Je krijgt gewoon een contract van Boyd Hoek en moet deze alleen even aanpassen.

Website

Voor je SMMB heb je natuurlijk ook een website nodig.

Deze hoef je niet laten ontwerpen door een duur webdesignbureau. Je krijgt een kant en klare website van Boyd Hoek bij de SMMB cursus. Je hoeft hier alleen even je eigen gegevens in te vullen en je website is klaar. Bespaart een hoop tijd en geld.

Persoonlijke accountability coach

Voor je SMMB heb je natuurlijk ook een website nodig.

Deze hoef je niet laten ontwerpen door een duur webdesignbureau. Je krijgt een kant en klare website van Boyd Hoek bij de SMMB cursus. Je hoeft hier alleen even je eigen gegevens in te vullen en je website is klaar. Bespaart een hoop tijd en geld.

boyd hoek

Certificaat van deelname

Ook krijg je een certificaat als je alle lessen hebt gevolgd. Deze kun je laten zien aan klanten.

Zo zien jouw potentiele klanten dat jij het hebt geleerd vanuit mensen in de praktijk en niet van achterhaalde kennis uit de schoolbanken.

Eindoordeel

Zoals ik al in het begin zei. Ik vind de Agency Masterclass beter dan deze cursus van Boyd Hoek.

Maar ja je hebt ook mensen die pepsi lekkerder vinden dan Coca-cola (gekke mensen zijn dat)

Nou is er gelukkig een oplossing. Je kan bij beide cursussen een gratis training volgen.

Voor een investering van €997,- is het best de moeite om  bij de trainingen te volgen dan weet je welke cursus het best bij jou past. Of is misschien doe je door beide cursussen al genoeg informatie op om te starten met je business.

Hieronder kun jij je in ieder geval inschrijven:


Agency Masterclass van Mitchell


SMMB masterclass Boyd Hoek

Geschreven door:

admin

Mijn naam is Jan en ik woon in Heesch. Sinds 2012 ben ik al actief in de online wereld. Destijds heb ik een nieuwe website voor Fitland Oss opgezet tijdens mijn stage. Na die stageopdracht ben ik er blijven werken om de website te verbeteren. Op het moment dat ik met die stage opdracht begon kreeg ik een obsessie met online marketing. Alle statistieken die erbij komen kijken, hoe kom je hoger dan andere sportscholen in de omgeving, hoe kan de website meer waarde toevoegen. Er zat zoveel meer achter dan alleen een simpel website te bouwen. En nu jaren later weet ik nog niet alles, maar ben wel gepokt en gemazzeld en heb een berg aan ervaring die ik hier graag met jou deel.

Alle berichten bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *