Affiliate Marketing Revolutie Review

De Affiliate Marketing Revolutie is een cursus over Affiliate marketing met inmiddels meer dan 10.000 cursisten. De cursus is gemaakt door Jacko Meijaard. Zelf verdient Jacko Meijaard inmiddels honderden euro’s per dag met affiliate marketing en soms zelfs duizenden euro’s. Nadat Jacko Meijaard een aantal jaar succesvol geld verdiende met Affiliate marketing besloot hij een cursus te maken en dat is deze cursus de Affiliate marketing revolutie. Hierin wordt jou stap voor stap uitgelegd hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing.

Wil jij meteen beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie? Dat kan je hier doen:

Wil je eerst meer weten voordat je over gaat tot aankoop van deze cursus. Dan ben je hier aan het juiste adres.

Prijs

De prijs is zeer goed. Tegenwoordig zie je heel veel cursussen die €997,- vragen.

Zo’n cursus is dit niet momenteel betaal je slechts €47,-

Dus een avondje stappen overslaan en je kan deze cursus aanschaffen.

Klantvriendelijkheid

Als je een vraag hebt kun je mailen naar Jacko en zijn team, vaak krijg je dezelfde dag nog een antwoord. Dit is dus ook meer dan prima. Soms reageert Jacko ook zelf daar is hij niet te beroerd voor.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie

Als je de productpagina hebt gezien van de Affiliate Marketing Revolutie, kan ik me voorstellen dat je gaat zoeken naar wat meer informatie.

In de Affiliate marketing revolutie leer je een manier om online geld te verdienen namelijk door het business model affiliate marketing.

Bij Affiliate marketing promoot je andermans producten, als deze via jouw website op de website van de aanbieder komen en de klant besluit het product te kopen. Dan krijg je een commissie.

Of een aankoop mede door jouw website tot stand komt, wordt bijgehouden door een affiliate link. Dit is een speciale link, zo’n speciale link kun je krijgen door jezelf aan te sluiten bij een affiliate netwerk.

Nu je weet wat affiliate marketing is zou je direct kunnen beginnen. Echter zou je dan onnodig veel fouten kunnen maken wat veel tijd en energie kost. Als je dit allemaal zelf gaat uitzoeken verspil je een hoop tijd en verlies je misschien de motivatie om door te gaan met Affiliate marketing revolutie.

De Affiliate marketing revolutie helpt hierbij. Jacko Meijaard laat je in deze cursus zien hoe je een goed begin maakt met Affiliate marketing. Alles wordt op video uitgelegd je hoeft het dus alleen maar na te doen wat hij doet.

De cursus bestaat uit

7 modules (46 video’s)

6 instructievideos (hierin leer je onder andere hoe je een website opzet met wordpress) (24 video’s)

En 1 instructievideo over outsourcen.

In totaal bestaat de hele cursus dus uit 71 video’s

Jacko Meijaard de maker van de cursus

Jacko Meijaard is de oprichter van de Affiliate marketing Revolutie. Jacko Meijaard is al meer dan 10 jaar een online marketeer op het gebied van Affiliate marketing. Hij begon met Affiliate marketing omdat hij zijn opleiding niet super interessant vond en geen zin had om voor een baas te werken en maar 25 vakantiedagen te hebben en te moeten vragen of hij naar de tandarts mag aan een zijn werkgever. 

In het begin verdienden hij helemaal niks aan Affiliate marketing, echter bleef hij doorgaan omdat hij een doel had. Na 3 maanden behaalde hij zijn eerste commissie. Dit gaf hem zoveel moraal en geloof. Hij wist dus dat je hiermee geld kon verdienen en als je 10 euro kan verdienen waarom zou je dan geen 100 euro kunnen verdienen en als je 100 euro kan verdienen waarom zou je dan geen 100 euro per dag hiermee kunnen verdienen?

Jacko Meijaard heeft dit in al die jaren alsmaar doorgezet en hierdoor zijn zijn websites enorm gegroeid en verdient hiermee duizenden euro’s per maand mee.

Door al 10 jaar bezig te zijn met Affiliate marketing heeft Jacko dus ook een hoop ervaring. Hij weet precies wat je wel en niet moet doen. Ook zijn er een hoop problemen geweest die hij zelf moest oplossen omdat hij geen coach had.

Daarom besloot hij de Affiliate marketing revolutie op te richten om mensen die beginnen met affiliate marketing te helpen en te zorgen dat ze zo min mogelijk onnodige fouten maken.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Maar is Jacko Meijaard zelf betrouwbaar of is het iemand die jouw 5 tientjes afhandig probeert te maken met een cursus?

Ik kan mezelf voorstellen dat je toch eerst meer wil weten over Jacko Meijaard voordat je de cursus koopt.

En dat is heel goed mogelijk. Zo heeft Jacko Meijaard een interview gegeven in het Algemeen Dagblad. Dit is natuurlijk al een vorm van betrouwbaarheid je wordt niet zomaar geïnterviewd in het AD.

Daarnaast kun je ook heel eenvoudig zijn bedrijfsinformatie vinden als je googlet op Meijaard Media. Hier kun je zijn contact gegevens vinden en zien dat hij gewoon staat ingeschreven bij de KVK.

Tevens kun je ook kennis maken met Jacko Meijaard door middel van zijn podcast en zijn YouTube video’s. Uiteraard bieden deze niet dezelfde waarde als zijn cursus maar je leert wel de stijl kennen van Jacko Meijaard en je kan kijken of hij iets zinnigs te vertellen heeft.

Als je nog meer informatie wilt over Jacko Meijaard, dan kun je dat hier vinden.

Affiliate Marketing Revolutie te goedkoop?

Misschien zet je juist jouw vraagtekens bij de Affiliate Marketing Revolutie waarom hij zo goedkoop is. Er zijn hier wel een aantal redenen voor, waarom dit geen €997,- cursus is zoals bijvoorbeeld de Agency Masterclass van Mitchell Weijermann of de SMMB cursus van Boyd Hoek.

De Belangrijkste reden hiervoor is, is dat dit niet de belangrijkste inkomstenbron is van Jacko Meijaard. Zijn grootste inkomstenbron is namelijk Affiliate Marketing. Het is dus geen zogenaamde guru die roept dat je ergens geld mee kan verdienen en ondertussen zelf alleen, maar geld verdient aan zijn cursus.

Daarnaast biedt Jacko Meijaard ook persoonlijke coaching aan, deze is een stuk duurder. Maar door de Affiliate Marketing Revolutie kan bijna iedereen kennis maken met Jacko Meijaard en beginnen met geld verdienen. Later kunnen ze dan eventueel zichzelf aansluiten bij het coachingsprogramma, waar hij dan uiteraard ook weer geld aan verdient.

Daarnaast verdient Jacko Meijaard ook tijdens deze cursus geld met Affiliate marketing. Zo kan hij voor het registreren voor een domeinnaam en de webhosting een commissie krijgen. En ook voor het email programma kan hij een commissie krijgen.

Affiliate Marketing Revolutie Review De voordelen

  • Groot forum: een van de voordelen is dat je ook toegang krijgt tot het forum. Hier zitten momenteel meer dan 10.000 leden in. Als je lid wordt stel je dan even voor en kijk hier goed rond om een vliegende start te maken. Daarnaast als je een probleem hebt is er altijd wel iemand die jou wil helpen. Je komt dus in contact met een hoop experts op het gebied van Affiliate marketing.
  • Actuele cursus: Jacko Meijaard houdt goed in de gaten of de cursus nog relevant is. Want de affiliate marketing revolutie is inmiddels bezig aan de 4.0 versie. Internet staat nooit stil en dit snapt Jacko. Dus de Affiliate Marketing Revolutie staat ook niet stil en wordt regelmatig bijgewerkt.
  • Laagdrempelig: Voor deze cursus heb je totaal geen ervaring nodig. Als jezelf nog geen kennis hebt van online marketing of affiliate marketing hoef je jezelf geen zorgen te maken. Er wordt je precies uitgelegd hoe je geld kan gaan verdienen. Jij moet het alleen uitvoeren.
  • Super duidelijk: Omdat je op deze cursus allemaal schermopnames ziet is het super duidelijk wat je moet doen. Je ziet Jacko Meijaard het eerst zelf uitvoeren en het enige wat jij hoeft te doen is het nadoen. Daarnaast vinkt de cursus ook af welke modules je hebt bekeken, zodat je weet waar je gebleven bent.

Affiliate Marketing Revolutie Review De nadelen

Geduld nodig: Affiliate Marketing is niet moeilijk alleen toch verdienen er meer mensen geen geld mee dan wel. Hoe komt dit? Je zal de eerste 3 – 6 maanden niks tot nauwelijks iets verdienen. Je hebt dus een hoop geduld en doorzettingsvermogen nodig voor Affiliate Marketing Revolutie. Je zal er dus niet snel rijk mee worden, echter bouw je wel elke dag een stukje aan jouw digitale vastgoed. Het is dus echt een lange termijn visie. Wil je volgende maand 10.000 euro verdienen? Dan moet je niet aan Affiliate Marketing beginnen.

affiliate marketing revolutie

 Wat leer jij in de cursus?

Wat leer je allemaal in deze cursus? Daar ben je misschien ook wel benieuwd naar als je deze cursus wil kopen.

In de cursus leer je hoe je een website opzet. En hoe je hiermee 24/7 geld verdient. Dus ook als je niet bezig bent met je website maar als je bijvoorbeeld op vakantie bent, aan het sporten bent of terwijl je slaapt.

Maar wat leer je nou in de cursus dat jou hierbij gaat helpen.

Eerst video

In de eerste video wordt wat algemene informatie besproken en word er aangeraden om je aan te melden bij een aantal websites. Dit is aan jou om dit wel of niet te doen. Paypro en Neostrada is zeker geen slecht idee om te doen. Echter Enormail kan nog wel eventjes wachten in het begin zul je niet veel bezoekers hebben en dan krijg je nu alleen maar extra maandelijkse kosten. Voor de rest laat Jacko je nog een gedeelte van het forum zien, waar je vragen kan stellen.

Inspiratie en motivatie

Na de eerste introductie video volgt er een blok met video’s die zorgen voor inspiratie en motivatie. Jacko merkte dat veel mensen snel opgeven met affiliate marketing, daarom heeft hij dit gedeelte eraan toegevoegd.

Enige minpuntje aan dit blok met video’s is de video ‘’Denk niet in kosten” ik heb een beetje het idee dat Jacko deze opnoemt om je te motiveren om bepaalde producten aan te schaffen zodat hij een commissie krijgt. Niks mis mee, maar bijvoorbeeld Enormail is in het begin nog niet nodig en Marketheme is heel duur, zeker als je begint.

Voor de rest is dit echt een top gedeelte van de cursus.

Module 1 | Starten met affiliate marketing

In de eerste module geeft Jacko Meijaard je het advies om gebruik te maken van Marketheme. Dit heb ik persoonlijk dus niet gedaan, maar jij moet zelf bepalen wat je doet. In de cursus wordt ook uitgelegd hoe je een website opbouwt met WordPress. Dus geen zorgen, je kan de cursus dus ook volgen zonder Marketheme.

Verder krijg je in deze module nog een uitgebreidere uitleg over wat Affiliate marketing is. Je gaat je aanmelden bij een Affiliate netwerk een domeinnaam registreren en installeren. En je krijgt hulp bij het kiezen van welk product je kan promoten.

Module 2 | Website Inrichten

In de 2e module ga je leren hoe je een website inricht, krijg je uitleg hoe je bijvoorbeeld menu knoppen aanmaakt, wat een footer is en hoe je deze maakt. Hoe je de homepage bewerkt en hoe je sommige dingen goed instelt om hoog te scoren in google. Al met al een belangrijke cursus dus.

Dit gedeelte wordt vooral gedaan met Marketheme. Een goed thema hoor, alleen wel redelijk prijzig. Zelf gebruik ik voor deze website de hosting van Hostnet en daarbij het wordpress pakket. Hierop gebruik ik GeneratePress.

Daarnaast gebruik ik ook Ultimate Blocks om bepaalde stukken content toe te voegen zoals bijvoorbeeld een Table of Content.

Om de snelheid van de website te verhogen gebruik ik ook de plugins smush en WP Super Cache.

Met dit Thema en deze plugins heb je ook geen technische kennis nodig. Om een snelle en overzichtelijke website te krijgen. Je website wordt met deze website snel en je kan er een mooie website meebouwen. En je bespaart maandelijks ruim €60.

Module 3 | Hoog Scoren In Google

Dit is een van de belangrijkste modules volgens mij.

Als je namelijk hoog scoort in Google krijg je gratis bezoekers en deze bezoekers kunnen zorgen voor commissie.

Jacko Meijaard legt je in deze module uit, hoe je kan ontdekken hoe mensen zoeken in Google(het doen van zoekwoordenonderzoek.) Hoe je jouw teksten optimaliseert voor google, hoe je goede content schrijft en waar je op moet letten. 

Module 4 | Website live zetten

Dit is maar een korte module. Maar zeker niet onbelangrijk, in deze module wordt jou uitgelegd hoe je de website op de juiste manier online zet. Als je dit verkeerd doet kan het namelijk gebeuren dat je website niet goed online komt. Hierdoor zal je niet vindbaar zijn en zullen de commissies uitblijven.

Module 5 | Meten is Weten

In deze module leer je hoe je alles goed instelt om je statistieken te gaan meten.

Het is belangrijk om dit in het begin direct goed in te stellen, zodat je hier later ook geen omkijken meer naar hebt.

Echter moet je hier in het begin niet teveel tijd in stoppen. Je zal nauwelijks bezoekers hebben en dus zijn het nietszeggende cijfers.

Veel mensen besteden hier toch teveel aandacht aan, logisch vaak zijn mensen gek op statistieken en je wil natuurlijk ook weten hoe je website het doet.

Daarom kan ik je het advies geven om (zeker in het begin) 1 keer in de week je statistieken te bekijken (ik doe dit altijd op zondag een halfuurtje) Hierdoor behoud je de focus beter.

Al met al is dit een zeer waardevolle formule in de Affiliate Marketing Revolutie.

Module 6 | Puntjes Op De I

In deze module leer je hoe je hoe je een categorie kunt toevoegen aan jouw website. Dit is belangrijk voor de structuur van je website. Stel je wilt een website maken over fitness. Dan kun je natuurlijk al je artikelen bij elkaar zetten, maar dit wordt heel onoverzichtelijk. Jacko Meijaard leert je in dit gedeelte hoe je dus verschillende categorieen maakt. In geval van Fitness kan dat bijvoorbeeld een categorie: buikspieroefeningen een andere categorie is dan bijv. beenspieroefeningen etc.

Daarnaast leer je ook nog wat andere seo-optimalisatie trucje. Namelijk het goed instellen van broodkruimels. Ook dit is weer fijn voor je bezoekers dat ze een structuur krijgen op jouw website.

Tot slot leert Jacko je nog een manier hoe je mensen goed kan doorsturen naar jouw affiliate product, uiteindelijk is dit natuurlijk ook nog een belangrijk doel en Jacko leert je hoe je dit goed kan doen door middel van het maken van een Call-to-action button.

Module 7 | Afronding

In deze module wordt nog even kort stilgestaan hoe je bezig blijft met je website. Dit doe je natuurlijk door nieuwe berichten toe te voegen en dit leer je dan ook in deze module.

Daarnaast geeft Jacko Meijaard je de mogelijkheid om een gesprek met hem in te plannen. Hierin bekijken je samen met hem hoe het gaat en wat er verbetert kan worden en of je eventueel door hem gecoacht kan worden.

affiliate marketing revolutie

Plaats een reactie